|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - Nowe Sandero keikana
keikan - 2014-03-05, 06:45 Temat postu: Nowe Sandero keikana Witam
Wreszcie odebrałem...wczoraj...
Zdjęcie byle jakie bo zrobione o 6.00 rano telefonem..ale chciałem coś wrzucić...
i od razu pytanie do właścicieli tego modelu - czy ma on wskaźnik temperatury płynu chłodzącego? Bo w ustawieniach komputera pokładowego nie znalazłem :(
kakus - 2014-03-05, 07:02
nie ma ...... i nie ma też wskaźnika podgrzewania szyby tylnej
keikan - 2014-03-05, 07:17
kakus napisał/a: | i nie ma też wskaźnika podgrzewania szyby tylnej |
znaczy jest włącznik, ale bez podświetlenia?
kakus - 2014-03-05, 07:59
jak napisałem ....brak przy zegarach wskaźnika podgrzewania szyby ... jest mały przy włączniku na konsoli centralnej ... a szkoda bo jest mniej widoczny
Dar1962 - 2014-03-05, 08:03
gratulację z powodu wejścia w posiadanie tego fajnego autka
Marek1603 - 2014-03-05, 08:27
Gratulacje.
keikan - 2014-03-05, 12:11
dzięki!
naprawdę ładnie wygląda i z zewnątrz i w środku.. W środku przebija Dustera (przedliftowego).. Jest dużo przyjemniejszy..do tego przeszycia na fotelach..
a jak ktoś w opiniach na necie pisze, że sprzęt audio w tym aucie jest kiepski, to chyba musi być wybitnym audiofilem... Jak dla mnie gra świetnie... W Audi miałem system BOSE i szczerze to nie słyszę różnicy (może oprócz basów, bo w Audi był wbudowany w bagażniku oryginalnie subwoofer) i było więcej niż 4 głośniki. Ale może skoro nie słyszę różnicy to nie jestem audiofilem..
A zaskoczył mnie zestaw głośnomówiący przez Bluetootha. Ciekawa sprawa.
PrzemekS30 - 2014-03-08, 18:19
Gratuluję zakupu fajnego autka szerokości i wielu bezawaryjnych kilometrów życzę A zestaw głośnomówiący przez bluetootha faktycznie jest megafajnym rozwiązaniem i kto by pomyślał że w Daćkach nie
TD Pedro - 2014-03-08, 18:26
zatem i ja spieszę z gratulacjami...
czy należy rozmieć, że teraz Duster to tylko do jazdy "w terenie" a pozostałe to Sandero/rem ?
keikan - 2014-03-13, 11:06
TD Pedro napisał/a: | zatem i ja spieszę z gratulacjami...
czy należy rozmieć, że teraz Duster to tylko do jazdy "w terenie" a pozostałe to Sandero/rem ? |
Nie.. Duster pozostaje w moich rękach na co dzień. Sanderko jest dla mojej piękniejszej połowy.
Już jestem zachwycony Sanderko - a na pewno jego spalaniem..duuużo mniej niż spala Duster :)
Na chwilę obecną (200 km przejechane od wyjazdu z salonu) to 7 l po mieście i 5 w trasie przy spokojnej jeździe. Myślę, że po "dotarciu" powinno jeszcze zejść niżej...
ps.
Klubowa uszczelka w Sandero już założona.. Jutro zamieszczę stosowne zdjęcia:)
keikan - 2014-03-15, 15:42
Klubowa uszczelka jest.
I zdziwiłem się, że mam aku Varta, a nie Calciu Rombat :)
W sumie takie same parametry jak w Dusterze 1.6 :)
|
|