|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
ASO - BIAŁYSTOK - Motozbyt serwis i salon renault dacia
waldek72 - 2014-04-06, 10:38 Temat postu: BIAŁYSTOK - Motozbyt serwis i salon renault dacia mam pytanko, jakie są wasze wrażenia z serwisowania tam swoich daciek. moje pierwsze wrażenia są bardzo mieszane. oprócz pana mirka słynnego już mechanika obawiam się że to są tylko wymieniacze.
bomek - 2014-08-29, 10:23
mam podobne, ale jaki mamy wybór - Łukasik w Ełku to 100 km
orzeszek2 - 2015-06-19, 07:56 Temat postu: Re: BIAŁYSTOK - Motozbyt serwis i salon renault dacia
waldek72 napisał/a: | mam pytanko, jakie są wasze wrażenia z serwisowania tam swoich daciek. moje pierwsze wrażenia są bardzo mieszane. oprócz pana mirka słynnego już mechanika obawiam się że to są tylko wymieniacze. |
Mi też jest trudno powiedzieć bo kilka razy się umawiałem, ale słysząc ceny usług i produktów to nigdy nie przyjechałem, a wymieniłem gdzie indziej. Raz tylko po promocji napełniłem i wyczyściłem klimatyzację. Napełnić to napełnili, ale z kurzu to chyba nie wyczyścili bo kratki nawiewnika były całe w kurzu. Poprzedni salon Ambrorzego zachowywał się podobnie.
waldek72 - 2015-06-20, 11:13
jednym słowem tylko gwarancja nas tam trzyma
orzeszek2 - 2015-06-23, 11:14
waldek72 napisał/a: | jednym słowem tylko gwarancja nas tam trzyma |
Czyja wiem od czasu do czasu trzeba przyjechać. Szczególnie jak mają promocje. takie jak te http://www.dacia.pl/serwi...ontrola-letnia/
Satyr - 2018-06-13, 21:32
Powiem tak, salon rewelacja, szybciutko, fachowo bardzo polecam Pana Jar... a co Mu bede reklame robil ;)
Serwis... a wypije sobie piwko wtedy mi przejdzie zlosc...
robercik - 2021-03-03, 18:19
Ja raczej uważam Motozbyt za bardzo zły serwis. Nic, co zostało zgłoszone nie zostało wykonane. Przykładami mogę sypać jak z rękawa. Cała przygoda z Motozbytem zakończyła się rozpięta opaską na wężu od chłodnicy. Poważna awaria silnika. Panowie z serwisu, którzy jako jedyni działali w tym rejonie nic nie wiedzą.. Silnik był przez nich wyciągany, blacha montowana itd Koszty zwalono na mnie. Miał tak ktoś? Lipa niesamowita. A trzeba powiedzieć że mam dokupioną drugą gwarancję. Mijać Panowie szerokim łukiem. Dla zdrowia psychicznego. Mijać!
Gagman - 2021-11-27, 17:37
bomek napisał/a: | mam podobne, ale jaki mamy wybór - Łukasik w Ełku to 100 km |
100km to jest jakaś straszna odległość, pytanie czy serwis w Ełku jest warty tego żeby tam jechać? Jakieś doświadczenia?
|
|