|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Duster ... pierwsze miejsce w lipcu w Polsce !!!
kakus - 2014-08-10, 12:38 Temat postu: Duster ... pierwsze miejsce w lipcu w Polsce !!! nie do wiary
http://moto.onet.pl/aktua...-w-polsce/pf6zl
Cav - 2014-08-10, 12:52
Coś w tym jest, jak odbierałem bagażnik, to chyba z 5 sztuk Dusterów stało gotowych do odbioru w jednym salonie.
Nigdy nie stał więcej niż jeden jakikolwiek egzemplarz gotowy do odbioru.
kakus - 2014-08-10, 12:57
przybędzie nam użytkowników na forum .. a przy okazji Cav ... chyba nie czytali twoich postów na tym forum
Cav - 2014-08-10, 15:25
kakus napisał/a: | przybędzie nam użytkowników na forum .. a przy okazji Cav ... chyba nie czytali twoich postów na tym forum |
Żeby nie było że nie ostrzegałem.....
johnson - 2014-08-10, 16:27
może już czytają, od razu przed odbiorem powinni dobić czynnika do klimatyzacji, zmienić soft i manetkę kierunków, po co wracać po tygodniu...
mekintosz - 2014-08-10, 21:15
Fajnie, za trzy lata jak będę chciał sprzedać sandero i kupić dusterka ( jeśli mi sympatia do marki nie przeminie ) będzie fajny wybór dusterków z krajowej dystrybucji na rynku wtórnym.
johnson - 2014-08-11, 09:38
mekintosz napisał/a: | Fajnie, za trzy lata jak będę chciał sprzedać sandero i kupić dusterka ( jeśli mi sympatia do marki nie przeminie ) będzie fajny wybór dusterków z krajowej dystrybucji na rynku wtórnym. |
to jest fajna opcja, jeszcze 2 lata gwarancji zostana, usterki standardowe bedą usunięte, zostanie tylko jeździć
|
|