DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Na auto-motor-i-sport.pl...koniecznie przeczytać!!!!!!!!!!!!

paweloo97 - 2008-08-25, 18:50
Temat postu: Na auto-motor-i-sport.pl...koniecznie przeczytać!!!!!!!!!!!!
A tu od 14 czerwca pod linkiem jest fotka sedan w Ambiance i...MCV po lifcie.Artykuł(link) http://www.auto-motor-i-s...fting-2390.html
Loganek - 2008-08-25, 20:15

Obserwuję cię juz od dłuższego czasu, wiem, że masz dopiero 11 lat, ale proszę cię:
pisz: bla, bla, bla a nie bla,bla,bla - ze spacją po przecinku lepiej się czyta.
po drugie - nie wal tylu wykrzykników...

jacek - 2008-08-25, 22:22

MCV spieprzyli jak fiat multiple, za bardzo dynamiczny przód w stosunku do reszty.
wox - 2008-08-25, 22:33

Jak dla mnie to ulga :mrgreen: - MCV-ka po liftingu nie podoba mi się bardziej niż stara wersja (bo chyba większości bardziej podoba się jakiekolwiek auto - nie chodzi mi tylko o MCV-kę - po liftingu). Jedyne co bardziej mi się podoba (i należę tu do zdecydowanej mniejszości), to nowe logo.
paweloo97 - 2008-08-26, 07:50

Loganek, dzięki za radę.
Marek1603 - 2008-08-26, 08:43

Zgodzę się z poprzednikami, że jedynka jest ładniejsza w stosunku do dwójki.
ZeneC - 2008-08-29, 20:04

To i ja zagłosuję za pierwszym wydaniem MCV...
GeRRaD - 2008-08-29, 21:23

śmiem potwierdzić że przód "starego" Logana niezależnie od wersji był ładniejszy :lol:
Mamert - 2008-08-29, 21:59

wox napisał/a:
Jedyne co bardziej mi się podoba (i należę tu do zdecydowanej mniejszości), to nowe logo.

A widziałeś je LIVE ?? robi jeszcze gorsze wrażenie, dla mnie na zdjęciu było "w miarę" do "przyjęcia" ale jak zobaczyłem Sandero z otwieraczem na żywo to myślałem że się potnę żyletkami.

wox - 2008-08-29, 22:39

Widziałem, ale jakoś ... nie zrobiło to na mnie wrażenia (ani w sensie pozytywnym, jak i negatywnym).
paweloo97 - 2008-08-30, 06:11

ZeneC napisał/a:
To i ja zagłosuję za pierwszym wydaniem MCV...

I ja też.

laisar - 2008-09-02, 23:25

Cytat:
co bardziej mi się podoba (i należę tu do zdecydowanej mniejszości), to nowe logo.

No oprócz mnie był jeszcze ktoś trzeci - to co, zakładamy klubową Kontr-Frakcję Zwolenników Nowego Loga? (;

Chociaż na żywo faktycznie wygląda nieco słabiej - po grzyba ten satynowany kawałek to ja już nie wiem... Ale i tak lepiej niż było d;

Cytat:
MCV spieprzyli jak fiat multiple

Nooo, bez przesady - mnie też bardziej podoba się pierwsza wersja MCV-ki (chociaż nowy środek faktycznie ładniejszy), ale do Najgorszego Face-Liftingu Wszech Czasów (czytaj właśnie: Multipla 2) to owemu dokonaniu jednak daleko. Po prostu z dość charakterystycznej mordki zrobili nie brzydką, ale też dość nijaką.

wox - 2008-09-03, 16:11

laisar napisał/a:
to co, zakładamy klubową Kontr-Frakcję Zwolenników Nowego Loga?

i spotkamy się na udeptanej ziemi z tymi jegomościami (Frakcja Zwolenników Starego Loga), którzy chcieli nas nabijać na pale?

jarecki - 2008-09-03, 17:26

Ja też za pierwszą wersją MCV-ki
Pablo78 - 2008-09-03, 21:21

wox napisał/a:
laisar napisał/a:

i spotkamy się na udeptanej ziemi z tymi jegomościami (Frakcja Zwolenników Starego Loga), którzy chcieli nas nabijać na pale?

:!: Uwaga :!:

Dyskusja monitorowana przez przedstawicieli Komitetu na Rzecz Obrony Starego Loga!

:mrgreen:

laisar - 2008-09-03, 22:52

Zaraz tam na udeptanej... na trawie, na pikniku, przy jakimś dobrym jedzeniu i piciu - o, wtedy możemy powymieniać poglądy nt estetyki ;)
piotrres - 2008-09-04, 10:35

Pablo78 napisał/a:
wox napisał/a:
laisar napisał/a:

:!: Uwaga :!:

Dyskusja monitorowana przez przedstawicieli Komitetu na Rzecz Obrony Starego Loga!
:mrgreen:

Osszywiście, monitorowana w celu zapewnienia bezpieczeństwa uczestników tego forum :mrgreen:
P.S.
Byłbyż to Zakon Błekitnych Tarcz pw. Vlada IV Tepesa ??? :lol:

Pablo78 - 2008-09-04, 13:32

piotrres napisał/a:
Osszywiście, monitorowana w celu zapewnienia bezpieczeństwa uczestników tego forum

Naturalnie... :mrgreen:

komitet czuwa :!:

;-)

piotrres - 2008-09-04, 21:50

Zatem:
śpij spokojnie OR.., parhdon KROSL czuwa ! ;-)

swissman - 2008-09-05, 08:07

wox napisał/a:
Widziałem, ale jakoś ... nie zrobiło to na mnie wrażenia (ani w sensie pozytywnym, jak i negatywnym).

u mnie bylo podobnie.... w sumie mi to lata....