DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Dobre wiesci :)

wieza - 2008-09-12, 20:22
Temat postu: Dobre wiesci :)
Panowie i Panie wlasnie bylem na stronce daci i milo mi oznajmic ze obnizyli ceny na wszystkie modele mcv :) . W koncu sie doczekalismy :) http://www.dacia.pl/download/LoganMCV_cennik.pdf
Niestety tulko na modele Mcv ale az milo na to spojrzec ze cos wreszcie sie ruszylo.
Jestem pewien na 100% ze kupie MCV wiec mnie to cieszy wzasadzie wstrzymuje sie z pojsciem tylko do salonu bo slyszlaem ze maja byc mcv po liftingu w pazdzierniku wypuszczone wiec czekam z niecierpliwoscia :)

bogo - 2008-09-14, 17:51

dziwne tylko, ze jak byłem na drzwiach otwartych to otrzymałem stary cennik MCV :/
gigi303 - 2008-09-15, 06:37
Temat postu: Re: Dobre wiesci :)
wieza napisał/a:
Panowie i Panie wlasnie bylem na stronce daci i milo mi oznajmic ze obnizyli ceny na wszystkie modele mcv :) . W koncu sie doczekalismy :) http://www.dacia.pl/download/LoganMCV_cennik.pdf
Niestety tulko na modele Mcv ale az milo na to spojrzec ze cos wreszcie sie ruszylo.
Jestem pewien na 100% ze kupie MCV wiec mnie to cieszy wzasadzie wstrzymuje sie z pojsciem tylko do salonu bo slyszlaem ze maja byc mcv po liftingu w pazdzierniku wypuszczone wiec czekam z niecierpliwoscia :)

przeszedłem się na dni otwarte i otrzymałem takie wieści :-D :
nowy cennik jest tylko na modele które są wyprodukowane i znajdują się w parku maszyn w Polsce ( "mój" model który bym chciał nie występuje i promocja go nie obejmuje)

A na pytanie o MCV po lifcie otrzymałem odpowiedź że może w przyszłym roku i to w drugiej połowie.

Dodam tylko że obsługa super i wrażenia mam pozytywne bardzo.

psur - 2008-09-15, 13:49

To może chodzi o to samo co z sedanem - wyprzedają bieżącą wersję przed liftem.
gigi303 - 2008-09-15, 18:39

psur napisał/a:
To może chodzi o to samo co z sedanem - wyprzedają bieżącą wersję przed liftem.

a propos sedana, obejrzałem sedana sobie i jest bardzo ładny, lift dużo mu dał na plus, całkiem inne auto, aż nie mogę się doczekać MCV :mrgreen: