|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - Piknik Dacia 2015
adam_75 - 2015-07-05, 21:40 Temat postu: Piknik Dacia 2015 Witam wszystkich.
Tak jakoś pomyślałem,że może warto przypomnieć o ostatnim pikniku 2015.Na pewno nie jeden z forumowiczów brał czynny udział w tym wydarzeniu(ja niestety nie) organizowanym przez RP. Z tego co czytałem było fajnie,ciekawie,organizowane były konkursy w których niejeden z Was brał czynny udział.Wg strony wyniki powinne być znane do końca czerwca,chodzi o jazdy próbne,auto na wakacje oraz zwrot zakupu auta.
Cisza grobowa,czyżby RP miała swoich klientów w doopie?Wchodząc na stronę Dacii, wyników nie ma do dziś (05.07.2015)
Co Wy na to?
route2000 - 2015-07-06, 09:09
No tak.... Był piknik.... i dalej w d....
Jak zwykle, gdy robią piknik to się przymilają do użytkowników i przyszłych klientów jak najlepiej a potem jak co dzień wojny z klientami o byle co, oni tylko mają za zadanie brać kasę (zdzierstwo) i spławiać klientów. Smutne...
laisar - 2015-07-06, 15:37
Typowe - marudzicie a żadnemu nawet nie chciało się sprawdzić na stronie - http://piknik.dacia.pl/konkurs-zwyciezcy.php
eplus - 2015-07-06, 15:53
Proszę nam to przetłumaczyć na nicki.
adam_75 - 2015-07-06, 16:54
Tak,masz rację,ale wyniki poszły dopiero dziwnym trafem dziś.
walter_g - 2015-07-07, 19:59
eplus napisał/a: | Proszę nam to przetłumaczyć na nicki. |
Np. walter_g
walter_g - 2015-07-14, 10:49
Apropos konkursu Piknik Dacia 2015.
Jak już w poprzednim poście napisałem, udało mi się wygrać jazdy testowe Dusterem, ale....
1) RP nie przesłała nam informacji o wygranej, dowiedziliśmy się tego ze strony internetowej
2) RP poprosiła o dane osobowe w celu odebrania nagrody i..... nie odzywali się ponad tydzień
3) napisaliśmy maila, jak można odebrać nagrodę, a oni wrzucili pdf z regulaminem i nic
4) dzwonię do nich, a pani na centrali, że nie może połączyć z działem marketingu.
5) na stronie pisze, że autko jest na 3 tygodnie, a w regulaminie że na 2 tygodnie
Kurczę, trochę za dużo problemów jak na jeden konkurs, co nie?
d3mol3k - 2015-07-14, 21:16
Nie żebym marudził ale patrząc na inne rynki pikniki Dacii tam organizowane maja większa pompę. Smuci fakt że to salony decydują co będzie na pikniku więc - jak chcesz lepszy musisz jechać gdzie indziej. Mieszkam w Szczecinie i powiem że piknik co roku taki sam. Nastawiony na sprzedaż aut jak najmniejszym kosztem. Szkoda. Może warto by było zorganizować taki jeden porządny piknik gdzieś w centrum danego województwa by było to jakieś większe przedsięwzięcie?
Czasami odnoszę wrażenie że niektóre salony podchodzą do Dacii stricte - sama się sprzedaje i ma swoich klientów wiec po co rwać sobie włosy z głowy? I tak przyjdą ją kupić ci co maja ja kupić. A może porównają ceny i kupią Renaulta ?
maciek - 2015-07-15, 17:58
Bo Piknik to dobry powód by wyrobić sobie sprzedaż w okresie letnim (która jest zwykle mniejsza niż innych okresach), przeważnie każdy sprzedawca ma jakieś limity które musi wyrobić w danym okresie, już widzę wkurw innych dealerów że im centrala zabiera klientów Centralne Pikniki raczej nie w Polsce
Kolejni Dealerzy Renault którzy jeszcze Dacii nie mieli w ofercie będą mieli Dacia to dobry powód by zwabić klienta i wcisnąć mu lepsze Renault np. Kadjar
Marek1603 - 2015-07-17, 12:03
http://piknik.dacia.pl/ko...IGIN=newsletter
walter_g - 2015-08-21, 14:37
Witam,
po długich bojach udało się udostępnić Daćkę z silnikiem 1.5 dci 110KM do 2 tygodniowej jazdy próbnej
Długo zastanawiałem się nad kupnem Dustera i po takim czasie zapoznawania się z tym autem mogę z całą pewnością powiedzieć, że tak, to jest to auto, które mi pasuje
Poczekamy jeszcze do targów motoryzacyjnych we Frankfurcie (może jakiś mały lift Dustera będzie, zobaczymy) i będziemy wybierać się do salonu po nowego Dusterka.
Wszystkim którzy mają Dustera, gratuluję - wybór jest naprawdę dobry!
Ajgor - 2015-08-22, 22:30
Cytat: | Wszystkim którzy mają Dustera, gratuluję - wybór jest naprawdę dobry! |
|
|