DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Galeria naszych samochodów - Moje nowe autko:P

Maximus - 2015-07-16, 11:35
Temat postu: Moje nowe autko:P
Rozwalił mi się aparat i zrobiłem zdjęcia z telefonu a że nie pamiętałem zrobić w plenerze zrobiłem na pierwszym parkingu jak sobie przypomniałem. Samochód mam już 2,5 tygodnia 1200 km za mną. Dzisiaj odebrałem twardy dowód. A najważniejsze co zapomniałem napisać że kocham moje auto.
Mam już nowe gumowe dywaniki z rezaw-plast - jak czas i chęci pozwolą następne zmiany później.

[img][/img]

[img][/img]

Marek1603 - 2015-07-16, 11:38

To gdzie te foty? ;-)
Dar1962 - 2015-07-16, 12:42

gratulacje ;-)
Ajgor - 2015-07-16, 15:40

Ładny. Gratuluję i bezstresowości Ci życzę.
Nie zapomnij o KUK-u ;-)

Visena - 2015-07-17, 13:46

Witaj :-)
A coś więcej o tych gumowych dywanikach ?
Bo mnie te plastiki sztywne doprowadzają do rozpaczy :evil:
Dzięki z góry :mrgreen:

Karenzo - 2015-07-17, 13:56

Visena,
http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=10718

Maximus - 2015-07-18, 14:14

Kerenzo ten link co dałeś w temacie "farelce" dotyczył problemów z klimą (samochody raczej 2012 z tego co widziałem. Odpukać - klima działa bez zarzutów - 1400 km zrobione i nie ma na razie żadnych problemów oby tak dalej.
Maximus - 2015-09-19, 23:16

Dawno nic nie pisałem na forum ale czytam aktywnie. Wiele jest uwag o wyglądzie Dustera że niby nie za ładnie wygląda (takie opinie czytam). W mojej pracy tylko ja mam Dustera przez pierwszy miesiąc jak przyjeżdżałem do pracy to miałem takie rozmowy - z koleżankami : Jaki masz ładny samochód - co to jest za model? Dacia - to oni produkują takie samochody?. - większość w tym typie - jedna to mnie w ogóle rozbawiła - po kilku dniach mówi: Mój mąż mówił że to tylko dacia - wiec pewnie się psuje.

No dobra ale temat jest o samochodzie wiec nic się nie psuje - klima działa super - nie zawiodła mnie w gorące lato , szarpania nie ma i już 5700 km zrobione. Wyprzedzam też spoko wiec bajania niektórych o wolnym silniku są niejako z palca wyssane:P - no i zakupiłem jeszcze chlapacze oryginalne dedykowane za 196 zł w przyszłym tygodniu montaż za free. Kuk tez już jest:)

Ajgor - 2015-09-20, 00:50

Maximus napisał/a:
bajania niektórych o wolnym silniku są niejako z palca wyssane:P

Zależy od nastawienia kupującego, jedni są zawsze na nie...

Maximus - 2015-09-21, 16:26

Nie wiem jak - ale gdzieś przygiąłem lekko nadkole prawe ( może ktoś mi to zrobił na jakimś parkingu)- są drobne ryski i od wewnątrz mały ubytek lakieru- właściwie żeby to zobaczyć trzeba się dobrze przyjrzeć - mam to ubezpieczenie z PZU za 1 zł- ktoś zgłaszał jakieś szkody - jak wygląda procedura ?