|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Powitania - czołem - raz jeszcze
m4r10 - 2015-09-01, 07:55 Temat postu: czołem - raz jeszcze Witam raz jeszcze na forum! Moje poprzednie konto zniknęło więc pojawiam się jeszcze raz!
Z nowości - czekam na zamówionego Dustera ma być na przełomie października / listopada!
W końcu wybrałem ambiance, bo od laureate różni się tylko elektrycznymi lusterkami, a zależało mi na nielakierowanych zderzakach, więc się cieszę z tych zmian w "polityce" marki.
arczi_88 - 2015-09-01, 09:06
Dziwne, rzeczy się dzieją, pewnie stałeś się ofiarą czyszczenia forum z botów
A wracając do zderzaków to cieszę się, że wziąłem Ambiance, bo dziś właśnie zarysowałem o słupek i prawie śladu nie ma
Prezes - 2015-09-01, 09:07
m4r10 napisał/a: | W końcu wybrałem ambiance, bo od laureate różni się tylko elektrycznymi lusterkami |
Różni się wnętrzem, wyposażeniem i przede wszystkim tym, że nie ma napinaczy pirotechnicznych pasów.
bebe - 2015-09-01, 11:00 Temat postu: Re: czołem - raz jeszcze
m4r10 napisał/a: | Witam raz jeszcze na forum! Moje poprzednie konto zniknęło więc pojawiam się jeszcze raz! |
Witam. :) Podpiąłem stare posty do nowego konta, przynajmniej te, które, jak mi się wydawało, są Twoje. Przepraszamy za usterki, za chwilę dalszy ciąg programu. ;)
m4r10 - 2015-09-01, 18:36
bebe - dzięki! zostałem już stosownie poinformowany na priv (:
Panie Prezesie - tak wiem, dostałem ładną listę porównania z salonu. Tak czy inaczej estetyka w postaci czarnych zderzaków i zwykłych felg przeważyły wybór. Napinacze pirotechniczne ok, ale cóż. Będę musiał bardziej uważać na drodze
Marcinho - 2015-09-01, 21:06
Elo.
Ajgor - 2015-09-02, 18:23
Witaj ponownie !!!
|
|