|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - matuVet McV
matuVet - 2015-11-03, 12:48
Dziś telefon od dilera :D samochód przyjechał. Pojechałem na oględziny, maska podniesiona, komputery podłączone- ustawiają immmobilizer, kodują radio takie tam pierdoły :) Rejestracja prawdopodobnie jutro i nareszcie Daćka w domu :) Kilka słów o wersji SL Celebration. Jak dla mnie ta wersja to jakieś nieporozumienie (niestety tylko taka była dostępna w terminie krótszym niż luty...). Pominę kwestie estetyki niebieskich pasów bezpieczeństwa i niebieskich wstawek na siedzeniach ale zamiana ładnej chromowanej klamki wewnętrznej na marnej jakości, czarny plastik?!? Coś mi się wydaje że wymiana klameczki to będzie pierwsza rzecz jaką zrobię ;) Z Innych ciekawych rzeczy to lusterka w kolorze srebrnym (cały samochód też srebrny więc ciężko to odróżnić) i alusy też srebrne ale taki kolor bardziej ciemny. Kilka foter robionych cegłą...
maciek - 2015-11-03, 12:56
1,5 dci 75 czy 90 KM ? ale tak czy siak będzie bardziej dynamiczniejsza na trasie, fajny wybór zastanawiałeś się może nad Lodgy? czy już za duża ?
matuVet - 2015-11-03, 12:59
DCi 90. Myślałem nad Lodgy ale chciałem z LPG. Z DCi niestety za droga (21000 Euro!). Na początku mieli w katalogu 1.616v S&S LPG ale po przyjściu do salonu okazało się że niestety nie ma w ofercie tych silników i w ogóle nie ma fabrycznego LPG do Logdy.
maciek - 2015-11-03, 13:18
Bebe gdzie o tym pisał, nastąpiły jakieś problemy z nowymi silnikami LPG i przełożyli wejście ich do sprzedaży do przyszłego roku
Marek1603 - 2015-11-03, 17:09
Gratulacje i zadowolenia.
matuVet - 2015-11-13, 15:44
Średnia komputerowa z 1 baku :) Jest lepej niż myślałem :)
gregorisan - 2015-11-15, 20:30
Na Tce 90 takiego wyniku raczej byś nie uzyskał
|
|