DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam z Gdańska

borys3k - 2016-06-10, 13:49
Temat postu: Witam z Gdańska
Witajcie! Już kilka postów napisałem, bo szybko info potrzebowałem, a teraz na spokojnie chcę się przywitać. Gdańsk pozdrawia :) Do końca lipca czekam na swojego Dustera :)
Marek1603 - 2016-06-10, 14:05

Witam w klubie.

Przypomnę tylko o obowiązujących zasadach na forum. ;-)
http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1556

borys3k - 2016-06-10, 14:07

Tak, tak czytałem :)
Dar1962 - 2016-06-10, 17:59

;-)
krakry1 - 2016-06-11, 14:13

Witaj. :mrgreen:
piotr. z - 2016-06-11, 16:40

Gdynia wita! :-)
Zadowolenia z fury! I jak najmniej kontaktów z serwisem Zdunkowym.

Józef - 2016-06-11, 17:21

Witam!
borys3k - 2016-06-11, 19:03

piotr. z napisał/a:

Aż tak źle? Odbieram w Gdyni auto, ale w razie czego będę odwiedzał Zdunka w Gdańsku. Chyba mają wyłączność na Dacie w Trójmieście co?

Jan Dusigaz - 2016-06-13, 20:00

Witaj, kolejny Duster w okolicach 3miasta :-)
Ajgor - 2016-06-13, 21:30

Witaj w klubie!!! :-D
Cierpliwości Ci życzę!

Marcinbzyk - 2016-06-14, 05:58

Witaj.
piotr. z - 2016-06-14, 19:27

borys3k napisał/a:
piotr. z napisał/a:

Aż tak źle? Odbieram w Gdyni auto, ale w razie czego będę odwiedzał Zdunka w Gdańsku. Chyba mają wyłączność na Dacie w Trójmieście co?

Ja mam bliżej do Gdyni, gdański oddział odwiedziłem dwa razy (w tym raz lakiernię) więc się nie wypowiem. W sumie to na serwisie skupiło się moje wkurzenie na fabryczne LPG i niemoc na jej defekty. Ale nikogo nie pobiłem ani nie zwyzywałem. ;-)

Visena - 2016-07-18, 07:26

Witamy nowego Drakula w 3city :mrgreen:
Jak na serwis to do Słupska. Daleko - ale i tak warto :lol:
Zdunka omijać jak najdalej :evil: choć przypuszczam, że właśnie tam odbierasz :cry:

Jan Dusigaz - 2016-07-18, 09:51

masz jeszcze Elbląg i Ossowskich, ja u nich kupiłem dustiego, wrażenia jak najbardziej pozytywne, osbługa pełna profeska
piotr. z - 2016-07-18, 17:53

borys3k,
zaznacz, ale to wyraźnie zaznacz, że jak Ci przykręcą ramkę do tablicy rejestracyjnej na cztery wkręty to łby poucinasz. W klapie jest miejsce na dwa a modele w serwisie wywierciły mi brakujące dwa otwory w klapie nie zabezpieczając oczywiście niczym. Ciekaw jestem czy w swoich brykach też tak robią. Dopiero jak zwróciłem na to uwagę to zabezpieczyli. Silikonem...
A najlepiej to zażycz sobie, żeby żadnych ramek nie było i przykręć tablice na wkręty- trudniej podpieprzyć i przy zamykaniu klapy nie telepie się ta ramka jakby miała się za chwilę rozpaść. Teraz sobie te dodatkowe otwory ponownie zabezpieczyłem i rudej tam nie ma. A jak Zdunek będzie chciał abyś reklamował jego salon to niech może zapłaci lub da jakiś upust na usługi/ części (w końcu na ramkach jego nazwa jest). ;-)

Visena - 2016-07-18, 20:30

piotr. z napisał/a:
borys3k,
jak Zdunek będzie chciał abyś reklamował jego salon to niech może zapłaci lub da jakiś upust na usługi/ części (w końcu na ramkach jego nazwa jest). ;-)

Na parterze UM Gdynia w kiosku można kupić takie z "patriotyzmem lokalnym" :-P zamiast reklamy kiepskiej firmy :->
O naklejce "Gdynia moje miasto" nie wspominając :-)

piotr. z - 2016-07-19, 19:34

Visena,
mi bardziej chodziło o sam fakt nawiercenia otworów w klapie w ASO i tylko to, że musiałem po coś tam podjechać i poszedłem zobaczyć samochód jeszcze bez tablic spowodowało, że zauważyłem dwa dodatkowe wkręty w miejscach gdzie ich nie powinno być...
A z ramek to się już dawno wyleczyłem tylko brakowało mi weny aby je wywalić ale w końcu zaczepy potrzaskały i bałem się, że zgubię tablice więc zaszalałem i poleciały w śmietnik. ;-)