DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Dacia: Kryzys? Jaki kryzys???

mter - 2008-11-20, 16:35
Temat postu: Dacia: Kryzys? Jaki kryzys???
http://www.francuskie.pl/...rticle&sid=3818
Pit - 2008-11-20, 16:48
Temat postu: Re: Dacia: Kryzys? Jaki kryzys???
mter napisał/a:
http://www.francuskie.pl/...rticle&sid=3818

To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że dokonałem trafnego wyboru. Trochę żałuję, że nie mogłem poczekać na wersje po FL ale.. Może przejdziemy do historii z pierwszą wersją MCV ;-)

wox - 2008-11-20, 18:30

To u Niemców Dacia dobrze się sprzedaje, ale, przecież Polacy są mądrzejsi, bogatsi od Niemców i na taki "szajs"- jakim jest Dacia w świadomości Polaków - nawet nie spojrzą. Niech dalej jeżdżą prawie nowym, nie bitym, z niewielkim przebiegiem wagonem. :mrgreen:
Pit - 2008-11-20, 19:05

wox napisał/a:
To u Niemców Dacia dobrze się sprzedaje, ale, przecież Polacy są mądrzejsi, bogatsi od Niemców i na taki "szajs"- jakim jest Dacia w świadomości Polaków - nawet nie spojrzą. Niech dalej jeżdżą prawie nowym, nie bitym, z niewielkim przebiegiem wagonem. :mrgreen:

Tym razem pewnie są mądrzejsi Niemcy. Bo jaki Polak ukradnie im Dacie :-)

Pablo78 - 2008-11-20, 19:24

Pit napisał/a:
Trochę żałuję, że nie mogłem poczekać na wersje po FL

Nie żałuj, wersja sprzed liftu też jest wypaśna i ma w Naszym Klubie grono zagorzałych sympatyków (żeby nie powiedzieć wyznawców) ;-) 8-)

wieza - 2008-11-20, 19:35

sluchaj po FL musial bys normalnoie placic i za duzo by ci nie dorzycili gratis :)
Ja mam 2008R i jestem zadowolony dostalem 5 tys rabatu i to mnie utwierdzilo ze nie chce po FL

Loganek - 2008-11-20, 20:02

A to dowodzi jakim strzałem w dziesiątkę był Projekt X90. Tylko po cholerę ten lifting...
mter - 2008-11-20, 20:08

Z zewnątrz to może faktycznie, rzecz gustu, ale wnętrze po LF wygląda zdecydowanie korzystniej. No ale to chyba nie jest najważniejsze kryterium przy wyborze auta tego typu.
Pit - 2008-11-20, 20:35

mter napisał/a:
Z zewnątrz to może faktycznie, rzecz gustu, ale wnętrze po LF wygląda zdecydowanie korzystniej. No ale to chyba nie jest najważniejsze kryterium przy wyborze auta tego typu.

No właśnie jak już kupować auto to jego ostatnią wersję ale podobno lepsze jest wrogiem dobrego. Jakoś przeżyję :) Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)
Ważne dla mnie tak naprawdę jest tylko to żeby się nie psuło.

laisar - 2008-11-21, 01:08

Cytat:
Tylko po cholerę ten lifting

Ja też bardziej lubię starą wersję, ale nie wątpię, że większość potencjalnych klientów woli jednak nowszy wygląd.

Cytat:
wnętrze po LF wygląda zdecydowanie korzystniej

...chociaż wyłącznie w Laureate, jak należy pamiętać.

laisar - 2008-11-21, 11:32

Jak zawsze - wszystko zależy od punktu siedzenia...
mter - 2008-11-21, 22:47

Co wy opowiadacie, ja dzisiaj siedziałem w mojej dacii i mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością. KRYZYSU W NIEJ NIE MA.