|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - Duster Warka-Team
resor - 2016-11-25, 10:28 Temat postu: Duster Warka-Team Nasz Dusterek w prawie finalnej formie
resor - 2016-11-25, 10:29
Z drugiej strony
resor - 2016-11-25, 10:30
I jeszcze z tyłu. Sorki za oddzielne posty ale coś mi się nie chciało więcej załączników podpiąć do jednego posta.
Decybel - 2016-11-25, 10:49
Wygląda czadowo !
Daster - 2016-11-26, 22:45
Panie Ferdku. W mordę jeża ta fura wygląda jakby była z programu "Odjazdowe bryki braci Collins" na TVN Turbo.
O kurde ...
Fruxo - 2016-11-27, 02:44
chlapaczy brakuje
resor - 2016-12-13, 09:50
W końcu i wyciągareczka trafiła do Dustera ... i od razu się sprawdziła :)
resor - 2016-12-15, 12:30
Poniżej link do filmiku z OTI dla Choinki 2016 nakręconego przez Terenwizję. Miłego oglądania
Terenwizja - Duster w błocie
Decybel - 2016-12-16, 11:18
resor napisał/a: | Miłego oglądania |
Świetny filmik...a autko robi wrażenie
resor - 2016-12-16, 11:24
Decybel napisał/a: | Świetny filmik...a autko robi wrażenie |
Dzięki .. staraliśmy się.
Decybel - 2016-12-16, 11:30
resor napisał/a: | staraliśmy się. | to widać
bebe - 2016-12-18, 14:26
Epix shit. :D
Bardzo mnie zastanawia ten snorkel za trzy tysie. :) Znaczy, nie sam snorkel, tylko idea snorkla. Znaczy, nie idea snorkla w ogóle, bo wiem, po co są snorkle, tylko idea snorkla w Dusterze. Chcecie się topić Dusterem w strumykach? ;) Zastanawiam się, jak by to miało wyglądać, bo taki zwykły Duster zupełnie nie jest przystosowany do brodzenia powyżej wysokości progów - nie ma odpływów w kabinie, jak tam wlezie woda to zgnije wszystko dokumentnie. Nie boicie się, że zgnije?
Marek1603 - 2016-12-18, 16:44
bebe napisał/a: | Nie boicie się, że zgnije? |
A kto bogatemu zabroni.
resor - 2016-12-19, 10:02
bebe napisał/a: |
Bardzo mnie zastanawia ten snorkel za trzy tysie. :) Znaczy, nie sam snorkel, tylko idea snorkla. Znaczy, nie idea snorkla w ogóle, bo wiem, po co są snorkle, tylko idea snorkla w Dusterze. Chcecie się topić Dusterem w strumykach? ;) Zastanawiam się, jak by to miało wyglądać, bo taki zwykły Duster zupełnie nie jest przystosowany do brodzenia powyżej wysokości progów - nie ma odpływów w kabinie, jak tam wlezie woda to zgnije wszystko dokumentnie. Nie boicie się, że zgnije? |
Po poniekąd masz trochę racji.
Po pierwsze - zabezpieczenie wlotu powietrza - po to jakbyśmy trafili w dziursko większe niż nam się wydawało - Duster nie musi stać ciągle w wodzie - a zaciągnąć wody do silnika może w chwilkę.
Po drugie - nie ukrywam, że zależało nam na efekcie wizualnym również. Snorki Brazylijskieo OGZ są fajnie zrobione a i kształt nam odpowiadał.
Po trzecie - autor nagrania, źle usłyszał cenę bo kosztowało nas to 2200. Co oczywiście nie jest może mało, ale efekt końcowy nam się podoba, a dziwięk jaki słychać ze snorka to jak V8 :)
bebe - 2016-12-19, 12:16
resor napisał/a: | bebe napisał/a: | Nie boicie się, że zgnije? |
Po poniekąd masz trochę racji.
Po pierwsze - zabezpieczenie wlotu powietrza - po to jakbyśmy trafili w dziursko większe niż nam się wydawało - Duster nie musi stać ciągle w wodzie - a zaciągnąć wody do silnika może w chwilkę.
Po drugie - nie ukrywam, że zależało nam na efekcie wizualnym również. Snorki Brazylijskieo OGZ są fajnie zrobione a i kształt nam odpowiadał.
Po trzecie - autor nagrania, źle usłyszał cenę bo kosztowało nas to 2200. Co oczywiście nie jest może mało, ale efekt końcowy nam się podoba, a dziwięk jaki słychać ze snorka to jak V8 :) |
Wszystko jasne, dzięki. :) (Kiedyś w Suzuki Alto urwał mi się wydech i brzmiało wtedy, jak (połowa) V6, ale nie polecam tej metody. ;)
|
|