DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Sprawy klubowe - Martwe wątki

laisar - 2008-11-28, 02:28
Temat postu: Martwe wątki
Było o duszach (; to teraz o bytach cyberwirtualnych (;

Są pewne wątki, których przydatność do czegokolwiek jest po pewnym czasie doskonale zerowa, nawet z historycznego punktu widzenia (ot, pierwszy z brzegu i mój, żeby nie było podtekstów (: Przekroczenie limitu załączników) - czy nie należałoby ich po prostu kasować? Tak samo jak takich typu: "Kol. XYZ odezwij się, bo [coś tam]", ogłoszeń giełdowych itd

Sprzyjałoby to porządkowi na forum, dzięki czemu łatwiej i szybciej można by je przeszukiwać...

Pablo78 - 2008-11-28, 08:50

A może by skompresować jakoś tylko..dałoby się? To takie wątki dawne, sentymentalne... Łezka sie w oku kręci :cry: ;-)
KaS602 - 2008-11-28, 08:55

Proponuje utworzyc cos w rodzaju "podkosza" i tam umieszczac watki, o ktorych, laisar wspominasz. Jesli nikt nie zglosi sprzeciwu w cigu powiedzmy tygodnia - usuwac.
gigi303 - 2008-11-29, 08:29

KaS602 napisał/a:
Proponuje utworzyc cos w rodzaju "podkosza" i tam umieszczac watki, o ktorych, laisar wspominasz. Jesli nikt nie zglosi sprzeciwu w cigu powiedzmy tygodnia - usuwac.

popieram pomysł chociaż zagłosowałem na nie, bo nigdy nie wiadomo kiedy stary kotlet zostanie odgrzany ;-)

laisar - 2008-11-29, 11:34

Cytat:
kiedy stary kotlet zostanie odgrzany

Być może nie dość jasno napisałem o co chodzi - nie o jakiekolwiek wątki merytoryczne, nieważne jak stare, a tylko o takie, o których wiadomo, że nikt ich nie będzie odgrzewał.

Pablo78 - 2008-12-01, 10:20

laisar napisał/a:
a tylko o takie, o których wiadomo, że nikt ich nie będzie odgrzewał.

no ale tam też mogą być jakieś stare, cenne informacje...

laisar - 2008-12-01, 11:02

Rrrrety... przecież napisałem wyraźnie: TYLKO takie jak przykładowe, o których wiadomo, że nie ma w nich nic cennego.

Bo nie ma chyba nic istotnego w informacji, że kiedyś nie dało się dodawać załączników albo ktoś 2 lata temu sprzedawał auto albo nie mógł się skontaktować z kimś przez PW???

Jeśli jest nawet cień merytoryczności to wiadomo, że nie ma co kasować - może co najwyżej posprzątać?

Pablo78 - 2008-12-01, 16:34

laisar napisał/a:
Rrrrety... przecież napisałem wyraźnie: TYLKO takie jak przykładowe, o których wiadomo, że nie ma w nich nic cennego.

Bo nie ma chyba nic istotnego w informacji, że kiedyś nie dało się dodawać załączników albo ktoś 2 lata temu sprzedawał auto albo nie mógł się skontaktować z kimś przez PW???

Jeśli jest nawet cień merytoryczności to wiadomo, że nie ma co kasować - może co najwyżej posprzątać?

Aaaaaaaaaaaaaaa... jak tak to jadąc klasyką - "jestem za, a nawet przeciw"... ;-)

ZeneC - 2008-12-04, 17:50

I ja oddałem głos za . Rzadziej zaglądam na forum, ale widzę często jakieś - przepraszam za słowo - rozwodnienie tematyczne...
Black Eryk - 2008-12-06, 12:51

Jestem za tym aby kasować już dawno za tym byłem ale wtedy większość zaczęła się burzyć...
kier - 2008-12-06, 23:00

laisar napisał/a:
Sprzyjałoby to porządkowi na forum, dzięki czemu łatwiej i szybciej można by je przeszukiwać...

Popieram, kasować!!!!

[Reszta przeniesiona do http://www.daciaklub.pl/f...p?p=21998#21998 (Laisar)].

Black Eryk - 2008-12-15, 12:33

Skoro nikt się nie sprzeciwia to czyń swoją powinność :)