|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - Dubsterek ver. Toiko
Toiko - 2017-09-01, 08:47 Temat postu: Dubsterek ver. Toiko 3 miesiące oczekiwania i w końcu jest!
Zdjęcie na chwile obecna tylko z pierwszego karmienia. Pewnie później dodam więcej :)
Wersja Blackshadow SCe 1.6 wersja z 2017
kolor: Niebieski Cosmos
Co do samego Dustera nieco go doposażyłem:
-Media Navi
-Koło
-Tempomat
-Elektryczne szyby P+T
-Czujniki parkowania tył
Z rzeczy dodatkowych jest jeszcze:
-Podłokietnik
-Dywaniki
-Chlapacze(czekają na montaż)
-Czujniki parkowania przód
Co mnie bardzo zaskoczyły (albo gdzieś mi to umknęło...) to klakson w kierownicy i przerywany tryb pracy wycieraczek. Wydawało mi się że w wersji którą testowałem tego nie było...
Pierwsze tankowanie już za mną zobaczymy jakie będzie średnie spalanie.
Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne - jest to czego się spodziewałem, czyli auto proste i moje potrzeby zaspokaja w 100% (na chwile obecną, zobaczymy jak będzie dalej).
Teraz nic tylko jeździć :)
Do zobaczenia na trasie!
Dar1962 - 2017-09-01, 09:13
gratulacje, niech się toczy i nie kaprysi
Marek1603 - 2017-09-01, 09:21
Nie się kula. Gratulacje.
pluto - 2017-09-01, 09:30
Gratulacje
Wersja Blackshadow posiada już w standardzie Media Navi i tempomat tak więc nie ma potrzeby go dodatkowo w to doposażać
RowerekCombi - 2017-09-01, 09:37
No i proszę jaki piękny, gratulacje i szerokości życzę
route2000 - 2017-09-01, 10:33
Gratuluję z nowego auta i życzę bezawaryjności!
Wyjaśnij mi, co miałeś na myśl "przerywany tryb pracy wycieraczek"? Może chodzi o regulację czasu przerwy w pracy wycieraczek?
Bo każda Dacia ma jeden przerywany tryb pracy wycieraczek i dwa biegi ciągłej pracy.
lisek400 - 2017-09-01, 11:38
W wycieraczkach nic nie zmienione, poza faktem ze sa do tylka i brak zamiennikow :p
Toiko - 2017-09-01, 12:04
pluto napisał/a: | Gratulacje
Wersja Blackshadow posiada już w standardzie Media Navi i tempomat tak więc nie ma potrzeby go dodatkowo w to doposażać |
Pierwsze wyceny robiłem w wersji gdzie to było w wersji dodatkowej i o tym teraz zapomniałem. (ehh emocje;))
Zamiast Media Navi to powinna być rozszerzona mapa.
route2000 napisał/a: | W wycieraczkach nic nie zmienione, poza faktem ze sa do tylka i brak zamiennikow :p |
Hmm to zdawało mi się że na forum właśnie czytałem o braku tego trybu (nie czasie odstępu) pracy w Dusterze.
|
|