DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Najnowsze promocje .....

oilkm - 2007-10-17, 14:35
Temat postu: Najnowsze promocje .....
.... co ciekawe informacja jest na stronie Renault ale nie ma nastronie Dacii:

http://www.renault.pl/cyb...20Logan%20Sedan

GeRRaD - 2007-10-17, 16:20

Wynika z tego że autka nie maja klimy, ciekawe czy i co jeszcze dałoby się urwać z ceny w salonie :?:
oilkm - 2007-10-18, 12:03

z tego co sie orientuję, to z ceny w salonach raczej nie zejdziesz a jeśli to jakieś końcówki "na paliwo" tendencja jest taka, ż prędzej dostaniesz coś z wyposażenia niż rabat.
pudens - 2007-10-18, 16:52

W salonie w ogole jest problem z jakimis rozmowami o rabatach i innych udogodnieniach dla klienta. Samo czekanie 4 miesiace na auto, to jest przesada i znak, ze chyba dobrze im sprzedaz idzie. A w takich warunkach ciezko cos wytargowac. Ale...

Ale idzie zima, ja dopiero sie zastanawiam nad kupnem Logana MCV i mam taka wewnetrzna obietnice, ze bez zimowek gratis lub za 1 zl nie kupie od nich auta... :)

Dajcie znac, w zw. z tym, czy na okres zimowy planuja jakies tego typu akcje z oponami zimowymi.

Black Eryk - 2007-10-19, 07:09

Pamiętaj że auta zawsze wyjeżdżają na jakiś oponach , więc jak założą zimówki to proś o gratisowe oponki ale na lato.
Andrzej - 2007-10-19, 07:33

pudens napisał/a:
W salonie w ogole jest problem z jakimis rozmowami o rabatach i innych udogodnieniach dla klienta. Samo czekanie 4 miesiace na auto, to jest przesada i znak, ze chyba dobrze im sprzedaz idzie. A w takich warunkach ciezko cos wytargowac. Ale...

Ale idzie zima, ja dopiero sie zastanawiam nad kupnem Logana MCV i mam taka wewnetrzna obietnice, ze bez zimowek gratis lub za 1 zl nie kupie od nich auta... :)

Dajcie znac, w zw. z tym, czy na okres zimowy planuja jakies tego typu akcje z oponami zimowymi.

Mi powiedzieli, że mają podpisaną umowę na opony Dębica passio i tylko takie montują. Jak się chce inne to trzeba zapłacić za trzy szt., a czwarta gratis

ian - 2007-10-24, 09:02

W salonach to najchętniej dają upusty w naturze. Dorzucą za darmo dywaniki, radioodtwarzacz, opony, ubezpieczenie, jakiś element wyposażenia (np. centralny zamek, elektryka szyb), obniżą o połowę cenę klimatyzacji, lakieru metalic, etc. Bardzo trudno jest wyszarpać jakiś upust gotówkowy...
Black Eryk - 2007-10-25, 07:08

ian napisał/a:
W salonach to najchętniej dają upusty w naturze...

W naturze powiadasz 8-) - a mają jakieś ładne te Panie :-) , czy raczej nic specjalnego .... ;-)