|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Najnowsze promocje .....
oilkm - 2007-10-17, 14:35 Temat postu: Najnowsze promocje ..... .... co ciekawe informacja jest na stronie Renault ale nie ma nastronie Dacii:
http://www.renault.pl/cyb...20Logan%20Sedan
GeRRaD - 2007-10-17, 16:20
Wynika z tego że autka nie maja klimy, ciekawe czy i co jeszcze dałoby się urwać z ceny w salonie
oilkm - 2007-10-18, 12:03
z tego co sie orientuję, to z ceny w salonach raczej nie zejdziesz a jeśli to jakieś końcówki "na paliwo" tendencja jest taka, ż prędzej dostaniesz coś z wyposażenia niż rabat.
pudens - 2007-10-18, 16:52
W salonie w ogole jest problem z jakimis rozmowami o rabatach i innych udogodnieniach dla klienta. Samo czekanie 4 miesiace na auto, to jest przesada i znak, ze chyba dobrze im sprzedaz idzie. A w takich warunkach ciezko cos wytargowac. Ale...
Ale idzie zima, ja dopiero sie zastanawiam nad kupnem Logana MCV i mam taka wewnetrzna obietnice, ze bez zimowek gratis lub za 1 zl nie kupie od nich auta... :)
Dajcie znac, w zw. z tym, czy na okres zimowy planuja jakies tego typu akcje z oponami zimowymi.
Black Eryk - 2007-10-19, 07:09
Pamiętaj że auta zawsze wyjeżdżają na jakiś oponach , więc jak założą zimówki to proś o gratisowe oponki ale na lato.
Andrzej - 2007-10-19, 07:33
pudens napisał/a: | W salonie w ogole jest problem z jakimis rozmowami o rabatach i innych udogodnieniach dla klienta. Samo czekanie 4 miesiace na auto, to jest przesada i znak, ze chyba dobrze im sprzedaz idzie. A w takich warunkach ciezko cos wytargowac. Ale...
Ale idzie zima, ja dopiero sie zastanawiam nad kupnem Logana MCV i mam taka wewnetrzna obietnice, ze bez zimowek gratis lub za 1 zl nie kupie od nich auta... :)
Dajcie znac, w zw. z tym, czy na okres zimowy planuja jakies tego typu akcje z oponami zimowymi. |
Mi powiedzieli, że mają podpisaną umowę na opony Dębica passio i tylko takie montują. Jak się chce inne to trzeba zapłacić za trzy szt., a czwarta gratis
ian - 2007-10-24, 09:02
W salonach to najchętniej dają upusty w naturze. Dorzucą za darmo dywaniki, radioodtwarzacz, opony, ubezpieczenie, jakiś element wyposażenia (np. centralny zamek, elektryka szyb), obniżą o połowę cenę klimatyzacji, lakieru metalic, etc. Bardzo trudno jest wyszarpać jakiś upust gotówkowy...
Black Eryk - 2007-10-25, 07:08
ian napisał/a: | W salonach to najchętniej dają upusty w naturze... |
W naturze powiadasz - a mają jakieś ładne te Panie , czy raczej nic specjalnego ....
|
|