DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witajcie

SebRed - 2018-11-26, 18:47
Temat postu: Witajcie
Dzień dobry.

Na początku oczywiście wszystkich witam. Ostatnio zacząłem się rozglądać za jakimś nowym/nowszym samochodem, raczej większym ponieważ moja rodzina liczy 2+3.
Moja Zafira już parę latek ma no i zaczyna domagać się inwestycji (krótko mówiąc, wyleczyłem się z wiekowych "ropniaków" :lol: ). Jakiś czas temu, na parkingu przed miejscem zdobywania środków na życie zauważyłem coś takiego dziwnego, dużego, bliżej nieokreślonego, była to Lodgy :mrgreen: . Od tego czasu zacząłem się interesować tą marką, trafiłem na Wasze forum, czytam, notuje, poznaje Dacie.
Z każdym następnym dniem jestem coraz bardziej przekonany, że następnym samochodem będzie jedyna, słuszna Lodgy :lol: Jednak do tego muszę jeszcze przekonać moją drugą połówkę, co nie bedzie łatwe, ale dam rade :lol:

Marek1603 - zapoznałem się z regulaminem forum i postaram się przestrzegać jego zasad ;-)

Belphegor - 2018-11-26, 19:09

Przekonuj, przekonuj. Moja siostra ma Lodgy i nie wyobraża sobie innego auta. Jej dzieci też. Z resztą nie znam użytkownika tego auta, który by nie był zadowolony z jej walorów.
Marek1603 - 2018-11-26, 19:19
Temat postu: Re: Witajcie
Witam w klubie.

Tego modelu nie da się nie lubić.

SebRed napisał/a:

Marek1603 - zapoznałem się z regulaminem forum i postaram się przestrzegać jego zasad ;-)

Dzięki.

papse - 2018-11-27, 10:04

Witaj Seba :-D
Dar1962 - 2018-11-27, 11:18

zaprowadź ją do salonu, posadź we wnętrzu a potem zrób jej wycieczkę po mieście, szybko się przekona ;-)
SebRed - 2018-11-27, 14:52

W salonie już byliśmy, pozwoliłem sobie małżonkę zabrać tam w drodze powrotnej od lekarza. Generalnie podoba jej się, ale podchodzi do samochodów typowo rzeczowo, ma zawieźć z punktu A do punktu B. Proces"zagadywania" już ruszył. ;-)
powerrubber.com - 2018-11-27, 23:17
Temat postu: Witamy
Witam wszystkich Użytkowników.

Zastanawiam się nad zakupem używanej Daci Logger. Mam nadzieję, ze znajdę informację na forum.

Żywiec - 2018-11-29, 13:57

Cześć i czołem !!!
tomasso - 2018-11-29, 20:45

cześć, miałem Lodgy 1.6 84 ps, teraz mam Lodgy 1.6 sce, w sumie ponad 5,5 roku, więc jeśli masz pytania, śmiało!