|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Na każdy temat - Walentynki a zdrowie
jan ostrzyca - 2009-02-14, 14:23 Temat postu: Re: OTS-2
piotrres napisał/a: | Przy okazji przegłądu głownego nastrzyknęli mi drzwi konserwantem. Akcja dotyczy drzwi tylnych, ale dla św. spokoju zrobili mi to samo w drzwiach przednich.
Teraz maziuga wycieka jeszcze przez otwory odpływowe i z tego powodu przypomniał mi sie mój ś.p. Poldek |
Kolego, wchodzisz na forum po północy, i to w dniu (nocy?) św. Walentego ? Albo właśnie wygramoliłeś się z wygodnej trumny i szukasz ofiary, albo chcesz wkurzyć żonę...
Nie idź ta drogą!
piotrres - 2009-02-14, 22:58
jan ostrzyca napisał/a: | Albo właśnie wygramoliłeś się z wygodnej trumny i szukasz ofiary, albo chcesz wkurzyć żonę...
Nie idź ta drogą! |
Z trumny ):{=] to nie ale z Daćki to i owszem. Zony nie wkurzyłem bo żona "dyżuruje" w szpitalu, z którego wróciłem od córci. Podejrzenie wyrostka r.
Ot, i masakra w dniu św. Walentego.
wox - 2009-02-14, 23:06
piotrres napisał/a: | Ot, i masakra w dniu św. Walentego. |
Piszę w ramach wsparcia, bo faktycznie najgorsza sprawa, to choroba dziecka (a wiem coś o tym).
jan ostrzyca - 2009-02-15, 09:50
piotrres napisał/a: | jan ostrzyca napisał/a: | Albo właśnie wygramoliłeś się z wygodnej trumny i szukasz ofiary, albo chcesz wkurzyć żonę...
Nie idź ta drogą! |
Z trumny ):{=] to nie ale z Daćki to i owszem. Zony nie wkurzyłem bo żona "dyżuruje" w szpitalu, z którego wróciłem od córci. Podejrzenie wyrostka r.
Ot, i masakra w dniu św. Walentego. |
Trzymajcie się. Życzymy małej rychłego powrotu do zdrowia.
stempik - 2009-02-15, 18:46
"W ramach wsparcia" jeśli nawet mała jest większa zdrówko zawsze się przyda. Na przykładzie mojej córci wiem że wyrostek nie jest niezbędny. Obściski dla dziecka.
|
|