DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

Kuba Handlowiec - 2019-04-12, 09:57
Temat postu: Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Dzień dobry wszystkim! ;-) Handluję samochodami nowymi marki Dacia i uznałem, że moja osoba jak i moje możliwości będą bardzo mile widziane na tym forum. Jestem w stanie zdalnie stworzyć korzystne oferty na samochód i jego finansowanie oraz przekazać wiele cennych informacji dotyczących kupna nowej Dacii. Informacje o promocjach i wszelkich nowinkach ze świata Dacii dostaję bardzo wcześnie i chętnie będę się nimi dzielić!! Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do współpracy!! :arrow:
Marek1603 - 2019-04-12, 10:21

Witam w klubie.

Przypomnę tylko o obowiązujących zasadach na forum. ;-)
http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1556

Obywatel MK - 2019-04-12, 10:50

Witam

W takim razie może się pochwalisz dlaczego wybrałeś akurat ten model z tym silnikiem. :-D
Miejmy nadzieję, że nie będziesz tu zbyt często spamował ofertami i reklamą :mrgreen:
I od razu pytanie, kiedy będzie nowy soft do Dustera 1.6 Sce?

Kuba Handlowiec - 2019-04-12, 14:44

Wiesz co.. wybór był prosty, ponieważ był to duster z rezygnacji klienta i dość długo zalegał na składzie, dlatego jego cena była bardzo atrakcyjna. Dodatkowo jako pracownik firmy mogłem skorzystać z rabatu pracowniczego, dlatego finalnie kupiłem go za psie pieniądze :)

Nowego softu do silnika 1.6 Sce jeszcze nie ma i przypuszczam, że chodzi Ci o falujące obroty.
Z tego co wyczytałem w flashu marketingowym nowy soft wejdzie wraz z wypuszczeniem nowej gamy wersji silnikowych.

Obywatel MK - 2019-04-12, 16:40

Tak, na zimnym silniku obroty lubią falować i przy zmianie biegów szczególnie z 1 na 2 zalegają.