DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Multimedia i elektronika - WolfNCU na pendrive do Media Nav

polaris32 - 2019-07-27, 14:27
Temat postu: WolfNCU na pendrive do Media Nav
Witam.Chciałem przygotować sobie taki sam pendrive jak na filmie poniżej. Potrafi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak to zrobić?

https://www.youtube.com/watch?v=VbohvPWN-XE

paul7 - 2019-07-27, 14:51

Szukaj na ruskich stronach , tam jest autor.
A do czego chcesz to wgrać?
Odpowiednik Medianav, poszukaj w tematach, lata świetlne temu.

jas_pik - 2019-07-27, 14:56

Musisz trochę poczytać i popisać sam trochę . działa na MN1 i MN2 :) :
To GUI stworzył Koreańczyk Heo Woohaeng który udostępnił to bezpłatnie. ( a nie Rosjanie bo oni wszystko potrafią kopiować i nie podawać źródeł)
Źródło : https://wolfzone.tistory.com/13?category=731614/index_navi.html
Wersje EN/FR
http://www.gpspassion.com...671&whichpage=1

polaris32 - 2019-07-27, 20:00

paul7 napisał/a:
.
A do czego chcesz to wgrać?
.

Mam Media Nav 1 i chciałbym tak móc z poziomu pendrive to włączać.

jas_pik - 2019-07-27, 20:10

To poszukaj mojego tzw mediapika z żółtą kropką gdzieś ta z maja 2014 roku, to własnie było zbudowane na Wolfie
paul7 - 2019-07-27, 21:17

Oczywiście poprawiam , mówiąc ruskie strony, kiedyś dość szczegółowo Wolfa przetrenowali, wcześniej go ... od Koreańczyka /jak zwykle pod.. /.
Od mediapika też kiedyś zaczynałem i bardzo sobie ceniłem wkład jas_pik.

polaris32 - 2019-07-27, 22:52

jas_pik napisał/a:
To poszukaj mojego tzw mediapika z żółtą kropką gdzieś ta z maja 2014 roku, to własnie było zbudowane na Wolfie

Masz na myśli ten post w , którym piszesz na końcu
"W zwiazku z włamaniem na moje konto z plikami na serwerze MEGA pliki zostały usuniete z serwera.
Jesli ktoś jest jeszcze zainteresowany uwolnieniem pozostaje bezpośredni kontakt poprzez PM "
?

jas_pik - 2019-07-27, 23:15

Mam na myśli kopie moich plików ( udostępnione na różnych dziwnych stronach).
Linki do plików na chomiku o mega które udostępniałem za darmo na tym forum z prośba o dobrowolne datki na rozwój tego softu niestety stały się niewaktwyne bo pewnie komuś przeszkadzało . A wciąż na Allegro i OLX-ie sprzedawane sa za grubą kasę moje uwolnienia ,
Po kilku latach okazało się że datki spłynęły od łącznie około 20 osób i wystarczyły na zakup około 10 czteropaków najtańszego piwa.
A licznik ściągnięć plików uwolnień do MN1 zatrzymał sie na liczbie 14000 ściągnięć , zaś MN2 12000 pobrań.
Do dzisiaj zaś do mnie pukają osoby informując że ściągnęły uwolnienia za stron klubów CLIO/Laguny i innych do których nie mam dostępu z pretensjami dlaczego coś w sofcie nie działa.

Przykładem na to że każdy by chciał coś mieć ale wyłącznie za darmo jest tez zbiórka która ogłosiłem na uwolnienie MN3 . Na razie jeszcze nikt nie wpłacił nawet złamanego grosza :)
.

polaris32 - 2019-07-28, 10:06

jas_pik napisał/a:
Mam na myśli kopie moich plików ( udostępnione na różnych dziwnych stronach).
Linki do plików na chomiku o mega które udostępniałem za darmo na tym forum z prośba o dobrowolne datki na rozwój tego softu niestety stały się niewaktwyne bo pewnie komuś przeszkadzało . A wciąż na Allegro i OLX-ie sprzedawane sa za grubą kasę moje uwolnienia ,
Po kilku latach okazało się że datki spłynęły od łącznie około 20 osób i wystarczyły na zakup około 10 czteropaków najtańszego piwa.
A licznik ściągnięć plików uwolnień do MN1 zatrzymał sie na liczbie 14000 ściągnięć , zaś MN2 12000 pobrań.
Do dzisiaj zaś do mnie pukają osoby informując że ściągnęły uwolnienia za stron klubów CLIO/Laguny i innych do których nie mam dostępu z pretensjami dlaczego coś w sofcie nie działa.

Przykładem na to że każdy by chciał coś mieć ale wyłącznie za darmo jest tez zbiórka która ogłosiłem na uwolnienie MN3 . Na razie jeszcze nikt nie wpłacił nawet złamanego grosza :)
.

Możemy się umówić, że zrobisz mi pakiet plików , który tylko przekleje ( o ile idzie) na pendriva i będzie to chodziło jak na filmie ,a ja ci zapłacę.
Za rozsądną cenę zgodzę sie na przedpłate byś nie myślał że chce cię oszukać.
Myślę, że w czasie , który potrzebuje, by to zrobić samemu więcej zarobie, a tobie zajmie to penie chwile.