|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Czy ktos z okolic Krakowa ma Sandero dCi???
kukubara - 2009-06-10, 09:39 Temat postu: Czy ktos z okolic Krakowa ma Sandero dCi??? I bylby sklonny pokazac mi auto?
Zainteresowalem sie powaznie tym autem, ale w zadnym salonie nie ma,
ani zeby poogladac, ani zeby kupic. Po prostu paranoja...
Moge poczekac na zamowione auto ze dwa miesiace, ale do cholery
przeciez nie kupie auta wogole go nie ogladajac :))))
Bylbym wdzieczny gdyby ktos z Krakowa badz okolic pokazal mi
swoje Sandero, najchetniej dizla.
Postawie kawe, czy cos
Jakub
laisar - 2009-06-10, 11:28
Dobra okazja, żeby i Krakusy zmontowali jakieś spotkanko...
Albo - choć wiem, że może ryzykownie proponować coś takiego Lajkonikowi (; - może wybrać się na wycieczkę do Wawy? Ostatnio w salonie na Puławskiej był chyba komplet modeli, choć nie pamiętam wersji silnikowych - ale zawsze można się dowiedzieć.
kukubara - 2009-06-10, 11:35
laisar napisał/a: | Dobra okazja, żeby i Krakusy zmontowali jakieś spotkanko...
Albo - choć wiem, że może ryzykownie proponować coś takiego Lajkonikowi (; - może wybrać się na wycieczkę do Wawy? Ostatnio w salonie na Puławskiej był chyba komplet modeli, choć nie pamiętam wersji silnikowych - ale zawsze można się dowiedzieć. |
Zadzwonilem z ciekawosci - maja auto demo z silnikiem 1.6,
reszta na zamowienie...
J.
laisar - 2009-06-10, 11:54
Ale tylko Sandero czy nie mają żadnego diesla? Bo jazda próbna Loganem sedanem powinna dać wystarczająco dobre pojęcie o całości - różnice wobec hatchbacka są na tyle niewielkie, że MSZ pomijalne.
wox - 2009-06-10, 14:42
Nie jestem jeszcze pewien (będziemy w kontakcie w tym temacie), ale prawdopodobnie w ten piątek będę w Krakowie. Oczywiście do zaoferowania mam tylko silnik.
kukubara - 2009-06-10, 14:55
laisar napisał/a: | Ale tylko Sandero czy nie mają żadnego diesla? Bo jazda próbna Loganem sedanem powinna dać wystarczająco dobre pojęcie o całości - różnice wobec hatchbacka są na tyle niewielkie, że MSZ pomijalne. |
Wogole NIC nie maja, nawet pojecia kiedy beda auta
wox napisał/a: | Nie jestem jeszcze pewien (będziemy w kontakcie w tym temacie), ale prawdopodobnie w ten piątek będę w Krakowie. Oczywiście do zaoferowania mam tylko silnik. |
Z checia poslucham klekota ;) Daj znac jesli bedziesz i kiedy...
W sumie w desperacji pomyslalem tez o loganie.
Co prawda troche drozszy i generacje starszy ale za to bagaznik jak stodola :)))
J.
laisar - 2009-06-10, 19:25
Noo, w dziedzinie bagażników to tak naprawdę liczy się tylko MCV-ka i jej hangar (;
W Sandero nowszej generacji jest jedynie "buda" - mechanicznie to prawie dokładnie to samo.
Cytat: | Wogole NIC nie maja, nawet pojecia |
Na południu, jak rozumiem? Bo w Wawie osobiście widziałem testowe Sandero na Puławskiej, a w Alejach jeszcze MCV-kę. Dodatkowo na Puławskiej pełen komplet modeli na wystawie, do pomacania, a w Alejach nie widziałem tylko vana. Tylko właśnie nie wiem jakie silniki...
wox - 2009-06-10, 21:11
Będę na pewno w piątek - dogadamy się na PW (kiedy, gdzie).
borys68 - 2009-06-10, 21:22
Ahoj!
Co do Warszawy - chciałem się umówić na jazdę próbną na Bemowie, ale z Dacii tam mają wyłącznie Sandero, więc mnie odesłano na Puławską.
Borys
Pablo78 - 2009-06-10, 23:14
kukubara napisał/a: | W sumie w desperacji pomyslalem tez o loganie.
Co prawda troche drozszy i generacje starszy |
co to znaczy generacje starszy???
Rozwiązania techniczne są te same, chyba że chodzi Ci o tłoczenie blachy w kształcie "hatchback" zamiast "sedan"...
kukubara - 2009-06-11, 06:58
Pablo78 napisał/a: | kukubara napisał/a: | W sumie w desperacji pomyslalem tez o loganie.
Co prawda troche drozszy i generacje starszy |
co to znaczy generacje starszy??? |
Jakbys nie skasowal ";)" to bys wiedzial co znaczy ;)
J.
Pablo78 - 2009-06-11, 09:32
ok, ok ja też żartowałem troche kukubara...
jantar - 2009-06-12, 11:09
Żeby rozwiać wątpliwości poniżej auta do jazd testowych w Renault Warszawa Puławska:
- Sandero 1.6 87KM Laureate
- Pick-Up 1.5 dCi 68KM Confort
- MCV 1.6 87KM Arctica- po umówieniu się na konkretny dzień (wypożyczamy z Al. Jerozolimskich).
Zapełnia nam się też skład na placu, więc można obejrzeć również inne wersje.
Pozdrawiam i zapraszam.
kakus - 2009-09-25, 06:44
witam. jakby chciał ktoś z okolic krakowa zobaczyć sandero cdi to jest u mnie we wieliczce
|
|