|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Logan 1.6 - Autogiełda
Rudiok - 2009-06-11, 21:55 Temat postu: Logan 1.6 - Autogiełda Natrafiłem na mini test buszując w sieci. W archiwum nie znalazłem to wrzucam:
http://www.motoryzacja.autogielda.pl/?213
--
Pozdrawiam, Rudiok
Seal - 2009-06-11, 22:19
Gościu testował wersje Laureate i co nie zauważył regulacji kierownicy i fotela
Widać, że to następny pseudo dziennikarz.
SAJSEN - 2009-06-12, 13:55
Wydaje mi sie ze gosc byl od poczatku negatywnie nastawiony do dacii, test dal mu mozliwosc podzielenia sie swoja opinia wiekszej ilosci czytelnikow i odradzenia kupna na zecz aut z drugiej reki
DUCATI - 2009-06-12, 14:26
Tez mieliscie takie traumatyczne przezycia zwiazane z zapachem kabiny ??
Ja jakos sobie nie przypominam...
No zapewne lepiej kupic auto z wypierdzonymi fotelami i przesiakniete wszelakiego rodzaju specyfikami tudziez wypalonymi petami.
Koles sam przyznal, ze auto testowe mialo juz 20000 przebiegu wiec skad wiadomo czy to tylko zapach fabrycznych plastikow... ?
Chcialem wszczac glebsza polemike, ale musialbym drugi artykul napisac... Szkoda czasu.
Artykul ma tylez wspolnego z obiektywizmem co nrdowska sztangistka z wdzekiem ;)
Gosc choc zauwazyl elastycznosc silnika, czego nie mozna powiedziec nawet o niektorych naszych kolegach.. :)
Beckie - 2009-06-12, 17:18
DUCATI napisał/a: | Gosc choc zauwazyl elastycznosc silnika, czego nie mozna powiedziec nawet o niektorych naszych kolegach.. :) |
Że niby koledzy są nieelastyczni
DUCATI - 2009-06-12, 17:26
No jak baba.. czyta miedzy wierszami.. i to na glos ;)
Beckie - 2009-06-12, 18:16
Miszczuniu, sory.
Ikarusiarz - 2009-06-12, 20:05
"..klimatyzację trzeba już bulić ekstra." Ten kto to pisał, to nie umie liczyć. Ostatni miesiąc spędziłem na studiowaniu ofert wozów do 45tys. Logan: klima, skóra na kierownicy i radio 1500zł. Pozostali jedyni słuszni (bo nie rumuńscy..) producenci dają klimę od 3500.., a gdzie tu skóra na wolancie..?
PS. Podobał mi się też Fiat Qubo, ale cena już 10000 większa, a produkowany..? No zgadnijcie: Włochy?, Polska?, a może Turcja..
DUCATI - 2009-06-12, 20:18
Ale bulic trzeba i on tego nie pisal miesiac temu.
Seal - 2009-06-12, 21:46
DUCATI napisał/a: | on tego nie pisal miesiac temu. |
Fakt pisał to przeszło rok temu.Jednak po przeczytaniu tego (no właśnie czego?) nasuwa mi się taka myśl, że gość uważa nas wszystkich co kupili Logany i tych co chcą je nabyć za jakiś "frajerów".
Patrząc jak Niemcy w tym roku kupują to on nie miał racji ale ja mogę być tym "frajerem" i cieszyć się nowym autem niż mieć "samochód bardziej wyrafinowany" ( czyli lepiej wyklepany i poskładany)
DUCATI - 2009-06-13, 08:52
To Drak jest zle poskladany ?? Jemu zapewne chodzilo o znaczek na masce, choc nie jest tego swiadom...
|
|