DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam ze Śląska...

Alien - 2009-06-26, 11:23
Temat postu: Witam ze Śląska...
... ale śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu :-) tą wąską grupę rodaków którzy są "jacyś dziwni" i miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... kupują Daćkę :-)
Pozdrawiam serdecznie
Sam Daćki nie mam ale mam sentyment bo niestety to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję.
pozdr
Alien :-)

borys68 - 2009-06-26, 15:05

Witoj!
Borys

wieza - 2009-06-26, 16:24

Witaj masz racje ;)
flowerman - 2009-06-26, 19:44
Temat postu: Re: Witam ze Śląska...
Alien napisał/a:
... ale śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu :-) tą wąską grupę rodaków którzy są "jacyś dziwni" i miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... kupują Daćkę :-)
Pozdrawiam serdecznie
Sam Daćki nie mam ale mam sentyment bo niestety to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję.
pozdr

Siema Alien. :mrgreen: Dalej polerujesz w AMG ?

Ja odbieram po 15-tym lipca, wiec może i Ty się kiedyś skusisz. :roll:

BTW. Atu dalej smiga

Pozdro

Marek1603 - 2009-06-26, 20:03

Witaj. Może się skusisz i będziemy mieli nowego na Śląsku i powiekszy się nam grono na zlotach.
Beckie - 2009-06-26, 20:07

Witaj.
Alien napisał/a:
to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję.

To, że polska motoryzacja leży to, moim zdaniem, "zasługa" tych, którym pozwala się rządzić w "tym" kraju. :-(

ADAM 12 - 2009-06-26, 21:45

Witam,ja także jestem fanem,oprócz Daćki ujeżdżam 40-letnią SHL.

Beckie napisał/a:
To, że polska motoryzacja leży to, moim zdaniem, "zasługa" tych, którym pozwala się rządzić w "tym" kraju

Postawiliśmy na złego konia i w efekcie przegraliśmy FSO.Został nam Fiat, i ztego powinniśmy być dumni.Jest jeszcze Opel,niewiadomo tylko pod czyim szyldem będzie produkował.

Pablo78 - 2009-06-26, 22:15

Alien napisał/a:
a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji...

Witaj, ja także oprócz Daćki jestem wielkim fanem Poloneza, no i w ogóle marek z dawnych krajów "Demokracji Ludowej" 8-)

Alien - 2009-06-28, 11:56
Temat postu: Re: Witam ze Śląska...
flowerman napisał/a:
Alien napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie
pozdr

Siema Alien. :mrgreen: Dalej polerujesz w AMG ?

Ja odbieram po 15-tym lipca, wiec może i Ty się kiedyś skusisz. :roll:

BTW. Atu dalej smiga

Pozdro

o rany Flower to Ty :shock: jaki ten świat mały :mrgreen:
Polina dalej daje radę :mrgreen:
Pozdrowienia dla wszystkich :-D

zielony - 2009-06-28, 19:00

Witaj Alien i nie czuj tu się "obco" :lol:
Ja czuję się lepiej, że Rumunia kojarzy mi się teraz z Daćką, a nie z... no wiecie :-|
Fakt, Czechom i Rumunom możemy zazdrościć.

eMCeV - 2009-09-02, 10:00

to i ja się przywitam :mrgreen: ...w końcu ziomal ;-)
ian - 2009-09-08, 10:27

Cytat:
miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy...

Na stacji paliwowej na której często tankuję, a o której mówiono nawet w wiadomościach jednej ze stacji komercyjnych usłyszałem takie zdanie: "z zarejestrowanych na stacji przypadków odjeżdżania bez płacenia za benzynę praktycznie co drugi przypadek to kierowca BMW". Dla równowagi z pełnym bakiem "darmowego" paliwa potrafi odjechać nawet użytkownik Daewoo Tico.

No rozumiem, BMW to średnio 11-12 do nawet 14 litrów benzyny na setkę, ale Tico :-D ????

benny86 - 2009-11-20, 22:50

Ian tutaj nie chodzi o kwotę, bo i tak każdy jeżdzi takim samochodem, na jaki go stać, ale po prostu ludzie dzielą się na krętaczy,złodziei i innego rodzaju cwaniaków (którzy nie byliby sobą gdyby nie zrobili jakiegoś szwindla) i na uczciwą część społeczeństwa (jeżeli ich na coś nie stać, to po prostu z tego rezygnują...)
Osfald - 2009-11-29, 17:04

Witajcie :)

Alien nagadal mi dzis o Daci i wdepnalem poogladac - co tez tak on zachwala to "dziecko" Reanult-a :mrgreen:

A Ty Flower, stary rowerze, masz zolta kartke za nie pisanie na FCT :-P , ktore juz niestety nie istnieje nawet w wirtualu...

Pozdrawiam Daciownikow i Daciowniczki !

Beckie - 2009-11-29, 21:47

Witaj.
flowerman - 2009-11-30, 07:47

Siemano Hightower :mrgreen:

Po co pisać na czymś, co konało przez ostatnie 4 lata. :lol:

A na forum witam Cię bardzo serdecznie.

mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej.

BTW. Podeślij mi nr kom na priva

tomi - 2009-11-30, 08:48

Witaj
Gość - 2009-11-30, 16:52

przywitowuje sie z wami i zamierzam wam pogonić fajda daćke 1300 wystawiona w dziale sprzedam ;d
Potworny - 2009-12-04, 09:56

Witaj :-D