|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Powitania - Witam ze Śląska...
Alien - 2009-06-26, 11:23 Temat postu: Witam ze Śląska... ... ale śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu tą wąską grupę rodaków którzy są "jacyś dziwni" i miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... kupują Daćkę
Pozdrawiam serdecznie
Sam Daćki nie mam ale mam sentyment bo niestety to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję.
pozdr
Alien
borys68 - 2009-06-26, 15:05
Witoj!
Borys
wieza - 2009-06-26, 16:24
Witaj masz racje ;)
flowerman - 2009-06-26, 19:44 Temat postu: Re: Witam ze Śląska...
Alien napisał/a: | ... ale śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu tą wąską grupę rodaków którzy są "jacyś dziwni" i miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... kupują Daćkę
Pozdrawiam serdecznie
Sam Daćki nie mam ale mam sentyment bo niestety to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję.
pozdr
Alien |
Siema Alien. Dalej polerujesz w AMG ?
Ja odbieram po 15-tym lipca, wiec może i Ty się kiedyś skusisz.
BTW. Atu dalej smiga
Pozdro
Marek1603 - 2009-06-26, 20:03
Witaj. Może się skusisz i będziemy mieli nowego na Śląsku i powiekszy się nam grono na zlotach.
Beckie - 2009-06-26, 20:07
Witaj.
Alien napisał/a: | to co się udało Dacii nie udało się w FSO, a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... no cóż Daćce gratuluję, nam współczuję. |
To, że polska motoryzacja leży to, moim zdaniem, "zasługa" tych, którym pozwala się rządzić w "tym" kraju.
ADAM 12 - 2009-06-26, 21:45
Witam,ja także jestem fanem,oprócz Daćki ujeżdżam 40-letnią SHL.
Beckie napisał/a: | To, że polska motoryzacja leży to, moim zdaniem, "zasługa" tych, którym pozwala się rządzić w "tym" kraju |
Postawiliśmy na złego konia i w efekcie przegraliśmy FSO.Został nam Fiat, i ztego powinniśmy być dumni.Jest jeszcze Opel,niewiadomo tylko pod czyim szyldem będzie produkował.
Pablo78 - 2009-06-26, 22:15
Alien napisał/a: | a że jestem miłośnikiem polskiej motoryzacji... |
Witaj, ja także oprócz Daćki jestem wielkim fanem Poloneza, no i w ogóle marek z dawnych krajów "Demokracji Ludowej"
Alien - 2009-06-28, 11:56 Temat postu: Re: Witam ze Śląska...
flowerman napisał/a: | Alien napisał/a: | ... ale śledzę Wasze forum już od dłuższego czasu tą wąską grupę rodaków którzy są "jacyś dziwni" i miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... kupują Daćkę
Pozdrawiam serdecznie
pozdr
Alien |
Siema Alien. Dalej polerujesz w AMG ?
Ja odbieram po 15-tym lipca, wiec może i Ty się kiedyś skusisz.
BTW. Atu dalej smiga
Pozdro |
o rany Flower to Ty jaki ten świat mały
Polina dalej daje radę
Pozdrowienia dla wszystkich
zielony - 2009-06-28, 19:00
Witaj Alien i nie czuj tu się "obco"
Ja czuję się lepiej, że Rumunia kojarzy mi się teraz z Daćką, a nie z... no wiecie
Fakt, Czechom i Rumunom możemy zazdrościć.
eMCeV - 2009-09-02, 10:00
to i ja się przywitam ...w końcu ziomal
ian - 2009-09-08, 10:27
Cytat: | miast kupić idealne BMW/VW (właściwie nowe bo 15 letnie...) oczywiście nie bite (no może minimalnie zarysowane na przydrożnym drzewie...) i z udokumentowanym (w zakupionej na Alledrogo chińskiej książce gwarancyjnej...) przebiegiem 40 tysięcy... |
Na stacji paliwowej na której często tankuję, a o której mówiono nawet w wiadomościach jednej ze stacji komercyjnych usłyszałem takie zdanie: "z zarejestrowanych na stacji przypadków odjeżdżania bez płacenia za benzynę praktycznie co drugi przypadek to kierowca BMW". Dla równowagi z pełnym bakiem "darmowego" paliwa potrafi odjechać nawet użytkownik Daewoo Tico.
No rozumiem, BMW to średnio 11-12 do nawet 14 litrów benzyny na setkę, ale Tico ????
benny86 - 2009-11-20, 22:50
Ian tutaj nie chodzi o kwotę, bo i tak każdy jeżdzi takim samochodem, na jaki go stać, ale po prostu ludzie dzielą się na krętaczy,złodziei i innego rodzaju cwaniaków (którzy nie byliby sobą gdyby nie zrobili jakiegoś szwindla) i na uczciwą część społeczeństwa (jeżeli ich na coś nie stać, to po prostu z tego rezygnują...)
Osfald - 2009-11-29, 17:04
Witajcie :)
Alien nagadal mi dzis o Daci i wdepnalem poogladac - co tez tak on zachwala to "dziecko" Reanult-a
A Ty Flower, stary rowerze, masz zolta kartke za nie pisanie na FCT , ktore juz niestety nie istnieje nawet w wirtualu...
Pozdrawiam Daciownikow i Daciowniczki !
Beckie - 2009-11-29, 21:47
Witaj.
flowerman - 2009-11-30, 07:47
Siemano Hightower
Po co pisać na czymś, co konało przez ostatnie 4 lata.
A na forum witam Cię bardzo serdecznie.
mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej.
BTW. Podeślij mi nr kom na priva
tomi - 2009-11-30, 08:48
Witaj
Gość - 2009-11-30, 16:52
przywitowuje sie z wami i zamierzam wam pogonić fajda daćke 1300 wystawiona w dziale sprzedam ;d
Potworny - 2009-12-04, 09:56
Witaj
|
|