|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział techniczny - Jogger 2024 - zasilanie w bagażniku
insystem - 2024-11-05, 19:59 Temat postu: Jogger 2024 - zasilanie w bagażniku Czołem, w nowym Joggerze, w bagażniku, po lewej stronie (tej od pasażera) są doprowadzone przewody żółty i czerwony. Są niczym nie zakończone. Czy ktoś wie jak doprowadzić do nich zasilanie (najlepiej do żółtego)? Chciałbym tam zamontować gniazdko zapalniczki i podłączyć do niego router do WiFi.
https://i.imgur.com/UP15fkI.jpeg
Black Dusty - 2024-11-05, 21:27
insystem napisał/a: | po lewej stronie (tej od pasażera) |
Po lewej to siedzi kierowca.
Wyglądają jak stały + i + po stacyjce, może wystarczy włożyć bezpiecznik w skrzynce, nie wiem hak, zasilanie przyczepy, no chyba że zaszaleli i już jest tam zasilanie.
insystem - 2024-11-05, 23:13
Black Dusty napisał/a: | insystem napisał/a: | po lewej stronie (tej od pasażera) |
Po lewej to siedzi kierowca. |
True, moja wina. Chodziło o stronę od pasażera, po prawej.
Black Dusty napisał/a: |
Wyglądają jak stały + i + po stacyjce, może wystarczy włożyć bezpiecznik w skrzynce, nie wiem hak, zasilanie przyczepy, no chyba że zaszaleli i już jest tam zasilanie. |
Nie ma tam zasilania. Czyli zapewne trzeba by było namierzyć bezpiecznik. Jakaś podpowiedź w którym miejscu go szukać?
shrek - 2024-11-08, 10:44
Zobacz czy masz uzbrojone puste miejsca w skrzynce bezpieczników. Jak nie to zobacz czy z tylu skrzynki sa jakies niepodłączone kable. Miernik i do działa.
kubas - 2024-12-17, 08:01
Udało się?
|
|