|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dealerzy, warsztaty i sklepy - Sklepy w Łodzi?
tomi - 2009-06-30, 07:15 Temat postu: Sklepy w Łodzi? Wydzielone z http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2200
Witam
Przy okazji mam pytanie czy części oglądałeś w serwisie czy w innym sklepie. Czy są w Łodzi jakieś sklepy z częściami do Dacii niezależne od serwisu?
jackthenight - 2009-06-30, 07:32
tomi napisał/a: | Witam
Przy okazji mam pytanie czy części oglądałeś w serwisie czy w innym sklepie. Czy są w Łodzi jakieś sklepy z częściami do Dacii niezależne od serwisu? |
No właśnie przyłączam się do pytania ?
Czy są w Łodzi jakieś sklepy godne polecenia ?
Słyszałem że są jakieś na Radwańskiej, ale okolica tej ulicy skutecznie mnie zniechęca aby tam jechać :)
stempik - 2009-06-30, 23:37
jackthenight napisał/a: | Słyszałem że są jakieś na Radwańskiej, ale okolica tej ulicy skutecznie mnie zniechęca aby tam jechać :) |
Codziennie przemykam obok a dziś tam nawet byłem. Rano podam numer telefonu do nich bo wizytówka została w autku. Kupowałem już tam klocki a dziś zamówiłem wahacz. W sumie mają kilka sklepów w tym jeden jeśli dobrze pamiętam w Pabianicach.
---------------------------------------------------------------
Radwańska 51 tel.042 6374975 lub, Legionów 122 tel.042 3741998
trinio - 2016-10-17, 06:46
Odświeżam temat bo troszkę czasu minęło od ostatniego postu czy w Łodzi jest jakiś dobrze zaopatrzony sklep w Łodzi lub bliskich okolicach ?
imachine - 2016-12-06, 17:29
Radwańska, jest kilka sklepów, są rabaty, ew na allegro mam okazję kilka oryginalnych części w rozsądnych kosztach shaczyć.
|
|