|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Auto do Lasu czyli...Dacia w "Lesie Polskim"
piotrres - 2007-11-09, 00:28 Temat postu: Auto do Lasu czyli...Dacia w "Lesie Polskim" Cześć,
Oto artykuł trafiony przypadkiem, w piśmie o raczej dość niszowym charakterze.
Szukałem czegoś bynajmniej nie o Dacii a trafiłem na... no właśnie:
http://www.laspolski.net....070421130811207
ech, można się narąbać niczym Dr.Wal z radości rzecz jasna bo wydźwięk generalnie pozytywny...
Pozdrawiam:
Piotrek z Rzeszowa
Gregosa - 2007-11-09, 10:50 Temat postu: Re: Auto do Lasu czyli...Dacia w "Lesie Polskim" "Wyższa niż w sedanie pozycja za kierownicą zapewnia bardzo dobrą widoczność."
Czy rzeczywiście ta pozycja jest wyższa? Przecież nie licząc wyżej poprowadzonej linii dachu i minimalnie większego prześwitu, to do słupka B MCV jest identyczny z sedanem, prawda?
Andrzej - 2007-11-09, 11:15 Temat postu: Re: Auto do Lasu czyli...Dacia w "Lesie Polskim"
Gregosa napisał/a: | "Wyższa niż w sedanie pozycja za kierownicą zapewnia bardzo dobrą widoczność."
Czy rzeczywiście ta pozycja jest wyższa? Przecież nie licząc wyżej poprowadzonej linii dachu i minimalnie większego prześwitu, to do słupka B MCV jest identyczny z sedanem, prawda? |
Gość jeździł wersją Laureate, a tam jest przeceż regulacja wysokości fotela - może akutat tak była ustawiona, a ten się nie skapnął..?
Andrzej - 2007-11-09, 11:16
A może chodziło o to, że MCV-ka ma podwyższone zawieszenie więc i siedzi się wyżej..?
piotrres - 2007-11-11, 15:14
Też tak myślę. Gość nie zauważył pionowej reg. fotela.
Dobrze, że nie było rozważań ile pił łańcuchowych mieści się w bagażniku....
Bo swego czasu ktoś miał problen ile dziewic pomieści bagażnik Draculi-sedana. Pamiętamy.....
|
|