|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Nic śmiesznego - Pierwsza jazda Dacią Sandero Stepway
wieza - 2009-10-01, 17:21 Temat postu: Nic śmiesznego - Pierwsza jazda Dacią Sandero Stepway http://www.autogaleria.pl...stepway/31.html
GeRRaD - 2009-10-01, 20:44
Pytanie czy i jak gość jeżdził autem bo powtarza wytarte frazesy (śmierdzące plastiki ) ale ogólnie wydźwięk tekstu raczej pozytywny - fajna fotogaleria
laisar - 2009-10-01, 21:17
Akurat istnienie pewnego specyficznego zapaszku jest faktem - ale czy uznawać go za smrodek czy nie to już kwestia osobistych upodobań.
Arkady - 2009-10-01, 21:59
Odnoszę wrażenie, że "specyficzny zapaszek" to od dawna charakterystyczna cecha Renault.
76magg - 2009-10-02, 07:54
Zapach chyba ten sam, co w Renault.... Ojciec jak kupił kangura jakieś 5 lat temu, to też było czuć taki zapach - jak dla mnie można to uznać za zapach "nowości" :D
jackthenight - 2009-10-02, 08:21
Ja ten zapach nowych plastyków bardzo lubię i szkoda że go już u mnie nie czuć w aucie.
Podobnie się ma do oryginalnego płynu do spryskiwaczy jaki był wlany w fabryce - również zapach jego był świetny - może ktoś wie gdzie taki płyn kupić ?
slaski - 2009-10-02, 08:30
jackthenight napisał/a: | [...]może ktoś wie gdzie taki płyn kupić ? |
Trochę się offtopic zrobi, ale ostatnio natknąłem się na coś takiego na Allegro. Może to ten sam środek...
Lupo - 2009-10-02, 08:51
Moim zdaniem swietnie wyglada. Szkoda tylko ze nie ma wiecej atrybutow mini-terenowki.
A co do zapachu - tez lubie ten zapach nowego auta :) I da sie go jakos uzyskac jakimis specyfikami. Gdy kupowalem od Renault 3 letnia thalie - na jezdzie probnej go nie bylo. Przy odbiorze auto swiecilo sie jak nowe i wlasnie mialo w srodku ten sam zapach :)
Mariusz - 2009-10-02, 19:42
jackthenight napisał/a: | Ja ten zapach nowych plastyków bardzo lubię i szkoda że go już u mnie nie czuć w aucie.
Podobnie się ma do oryginalnego płynu do spryskiwaczy jaki był wlany w fabryce - również zapach jego był świetny - może ktoś wie gdzie taki płyn kupić ? |
Jak chcesz to ja Ci sprzedam ze swojej Dacii. Tylko 500zł w promocji
Można kupić odświeżacze o zapachu nowego auta (serio)
Resident - 2009-10-03, 11:55
Autogaleria.pl napisał/a: | Kupując bazowe auto, nie warto wybierać droższych wersji, oferujących niemal to samo, co te z początku cennika. |
Też tak uważacie? Bo ja jestem zdania, że nie warto kupować golasa. Wolę kupić wyższy model Dacii niż gołego Opla, Skode, Fiata, itp.
sami-99 - 2009-10-03, 14:51
Też tak uważam.
W telewizyjnych reklamach samochodów mówią:
"...już od 31.000.." ( taki przykład )
A drobnym drukiem, gdzieś w rogu tv
".. cena prezentowanego modelu 56.000.."
Taki " CHŁYT MATETINGOWY..."
Arkady - 2009-10-03, 15:06
W salonach też tak jest. Auto, obok tabliczka z ceną modelu podstawowego. Pod spodem - cena modelu prezentowanego
laisar - 2009-10-03, 16:33
Cytat: | Wolę kupić wyższy model Dacii |
Co najmniej 60% forumowiczów zgadza się z tym stwierdzeniem (; (czyli posiadacze wersji: Laureate, Arctica i Prestige).
Seal - 2009-10-03, 19:08
Resident napisał/a: | Autogaleria.pl napisał/a: | Kupując bazowe auto, nie warto wybierać droższych wersji, oferujących niemal to samo, co te z początku cennika. |
Też tak uważacie? Bo ja jestem zdania, że nie warto kupować golasa. Wolę kupić wyższy model Dacii niż gołego Opla, Skode, Fiata, itp. |
Chyba autor nie czyta/ł naszego forum bo u nas jest zdecydowanie więcej wersji Laureate niż wersji bazowych.
A to świadczy o tym, że mamy inne przemyślenia na ten temat niż on
psur - 2009-10-05, 10:21
Resident napisał/a: | Bo ja jestem zdania, że nie warto kupować golasa. Wolę kupić wyższy model Dacii niż gołego Opla, Skode, Fiata, itp. |
Zależy od potrzeb i zdefiniowania priorytetów. Ja kupiłem golasa i jestem zadowolony. Tylko miałem raczej wybór między używanym wypasionym a nowym golasem Loganem, więc to trochę inna sytuacja.
MartinPŃ - 2009-10-10, 22:26
psur napisał/a: | Zależy od potrzeb i zdefiniowania priorytetów. Ja kupiłem golasa i jestem zadowolony. Tylko miałem raczej wybór między używanym wypasionym a nowym golasem Loganem, więc to trochę inna sytuacja. |
Miałem dokładnie tak samo jak Ty i ani trochę nie żałuję wyboru
|
|