|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - Czerwona strzała B-stok
Miszcz342 - 2010-04-01, 20:03 Temat postu: Czerwona strzała B-stok Forum odwiedzam systematycznie od początku istnienia.Cały czas jako gość , a od jakiegoś czasu już jako użytkownik.Myślę , że się pochwalę moim sprzętem;)
Mój Loganik ;)
Na zimówkach jeszcze:
A Tutaj już zmienione koła;)
krakry1 - 2010-04-01, 20:44
Pogratulować - fajny kolorek.
Marek1603 - 2010-04-01, 21:05
Witaj i gratuluję.
maciek - 2010-04-01, 21:23
ful wypas bardzo ładna
yarocz - 2010-04-02, 08:34
Witaj
Super kolorek....
tomi - 2010-04-02, 12:10
Witaj
benny86 - 2010-04-02, 12:31
Witaj, Loganik niezły:)
Z wymianą opon jak widać nie warto się śpieszyć - dziś u mnie ok 0 st C, opady deszczu a nad ranem nawet śniegu trochę sypnęło...
Rysiob - 2010-04-02, 17:17
Autko ładne, kolorek jak z prospektu reklamowego :) Opony też już zmieniłem i się zastanawiam, czy się nie pospieszyłem.
Miszcz342 - 2010-04-02, 21:10
Rysiob napisał/a: | Autko ładne, kolorek jak z prospektu reklamowego :) Opony też już zmieniłem i się zastanawiam, czy się nie pospieszyłem. |
Dokładnie kolorek Toreadore czy jakoś tak się zwał.Teraz w palecie chyba już go niema.Z chęcią bym czarny wziął jakby był wcześniej dostępny.
Co do opon to myślę , że aż tak za wcześnie to nie jest , jesli już jakieś opady to tylko deszczu.W dzień i tak już jest coś około 7 stopni. Przynajmniej można było opony zmienić bez kolejek u mechaników bo niedługo zaczną się żniwa oponiarskie
Rysiob - 2010-04-02, 21:38
Ja akurat opony wymieniam sam :) Ale co racja, to racja - jak wszyscy się rzucą, to będą megakolejki.
A jak tak ogólnie wrażenia z użytkowania? Silnik jak się sprawdza, ile ci pali? Jak radzi sobie zawieszenie?
Miszcz342 - 2010-04-03, 21:12
Rysiob napisał/a: | Ja akurat opony wymieniam sam :) Ale co racja, to racja - jak wszyscy się rzucą, to będą megakolejki.
A jak tak ogólnie wrażenia z użytkowania? Silnik jak się sprawdza, ile ci pali? Jak radzi sobie zawieszenie? |
Dacie oceniam raczej pozytywnie.Przez kilka lat użytkowania człowiek przyzwyczaja się do niektórych niedociągnięć.Co do silnika to do miasta jest bardzo dobry jeśli chodzi o jazde , ale już w trasie barkuje troszkę mocy (szkoda ,że nie było 16 zaworowego jak kupowane było auto ;( ).Co do spalania to w mieście tak na spokojnie w lecie schodziłem do 7,5 litra benzyny , a jeśli już szaleństwa to coś ok 9 ;p.Gazu w zimę palił mi najwięcej ok 9,7l , a teraz gdy jest cieplej to coś 9 litrów .
Zawieszenie hmm(teraz mam 48tys) przy 11tys wymieniony wachacz (wada fabryczna) , jakoś niedawno wymieniłem 2 końcówki bo jedna stukała już dosyć mocno ,a druga dopiero co zaczynała się psuć.I to raczej wszystko więcej grzechów nie pamiętam ;p
|
|