|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - Szybki Spontan Spot Daciowy - Fotorelacja
UniculTLX - 2010-06-07, 23:09 Temat postu: Szybki Spontan Spot Daciowy - Fotorelacja Powitać
Wreszcie wytargałem z garażu moją maszynę i wspólnie z Michałem (Dacia1310p) zrobiliśmy sobie dzisiaj małego spota Daciowego. Oto taka krótka fotorelacja z dwiema klasycznymi Daćkami w rolach głównych
Reszta zdjęć wkrótce, ze względu 'gdyż ponieważ' coś ciężko i pomału mi się ładują zdjęcia na imadższak
Jutro wrzucę resztę fotek (łącznie z tymi robionymi z latarnii )
I zdjątko zrobione z góry A konkretniej z latarni którą widać na 3cim zdjęciu
Dacia1310p - 2010-06-08, 10:34
Hehe "łącznie z tymi zrobionymi z latarni" No to był spontan 100%. Akurat przejeżdżałem niedaleko i do Ciebie przedzwoniłem i proszę.... SZYBKI przejazd Twoją rakietą fotki i pogadanka o Daciach W domu byłem o 23
Beckie - 2010-06-08, 11:13
Fajne Daćki.
UniculTLX napisał/a: | Reszta zdjęć wkrótce, ze względu 'gdyż ponieważ' coś ciężko i pomału mi się ładują zdjęcia na imadższak
|
Jeśli zanim wrzucisz zdjęcia do imageshacka zmniejszysz ich rozmiar do 50% rozmiaru oryginalnego powinny szybciej się załadować. Szerokości 800 pix do oglądania na kompie w zupełności wystarczy.
krakry1 - 2010-06-08, 19:58
Fajne autka - jakby człowiek w czasie się cofnął - ehhhhh.
Dacia1310p - 2010-06-08, 21:18
To może teraz uda się jakiegoś spota Małopolskiego rozkręcić? Co wy ludziska na to?
P.S Krzysiek koniecznie dodaj zdjęcie z latarni
UniculTLX - 2010-06-08, 21:21
O to to, popieram jak najbardziej
Już wrzucam, tylko transfer Plej onlajn mi się spowolnił i dlatego to tyle trwa
EDIT:
Mówisz-masz - już siedzi w pierwszym poście
Dacia1310p - 2010-06-12, 08:54
Coby nie zakładać nowego tematu to dodam to tutaj W końcu też w Krakowie.
Takie pamiątkowe zdjęcie z Markiem przed salonem Renault/Dacia na al. Pokoju zaraz po próbnej jeździe Dusterem
|
|