DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział ogólny o daciach - Po wizycie w salonie

MarkD - 2010-07-06, 17:50
Temat postu: Po wizycie w salonie
Odwiedziłem Uni Car w Bydgoszczy co by zobaczyć na własne oczy różne Dacie. I tak: Duster wygląda super, kawałek samochodu, fajne proporcje i na każdym modelu (chyba z trzy) napis sprzedany/zarezerwowany. Jedna Dacia Sandero - sprzedana (podobno jest jeszcze jedna). Dobrze, że mają model demo. Najgorsze, że w środku lepiej mi się siedziało w Loganie ... jednak brak składanej tylnej kanapy nie do zaakceptowania. W najbliższym czasie umawiam się na jazdę próbną i wtedy porównam z ciekawości Sandero i Logana. Na marginesie, nigdzie nie widziałem napisów z rabatem 2000zł na Sandero.
opos - 2010-07-06, 18:43

Jak się upomnisz to dostaniesz. W moim salonie przy samochodzie stał sobie cennik bez żadnych upustów. Miła pani na moje pytanie o dostępność sandero powiedziała "A może weźmie Pan to". Ja na to "Za drogo" "A to opuścimy panu dwa tysiące" . I tak wiedząć że jest cennik promocyjny z upustami 2000 zł ucieszyłem sie że pasę sekund utargowałem łącznie 4 tysiące. Dobrze że później sobie dokładnie sprawdziłem jak to jest naprawdę bo przy takich upustach to nie śmiałem prosić o dodatki a tak to chociaż dywaniki i chlapacze załatwiłem.