|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - mcv
waldemar - 2010-07-15, 17:27 Temat postu: mcv mogę pochwalić się wyprawą mojej daci do Włoch -Verona przez Niemcy i Austrię bez żadnych przygód 2 zbiorniki +20 litry i znów w Polsce pozdrawiam
krakry1 - 2010-07-15, 18:10
Miło to słyszeć - szczególnie te część o bezawaryjności.
Ile Ci wyszło w sumie kilosów?
Malutki - 2010-07-15, 20:00
Ile osób jechało? Jak z wrażeniami co do foteli i ewentualnych boleści w kręgosłupie? A jak klima dała radę?
wieza - 2010-07-15, 22:03
Witam tez bylem w zeszlum roku 4 os + pelen bagaznik + 3300km z Verona ;) predkosci max tyle ile fabryka dala co niektorych to wkurzalo ;) strednie spalanie z tego co pamietam jakies 6,5l nie bylem grzecznym kierowca ;)
czaju - 2010-07-15, 22:11
wieza, a Twoja mcvka nie dostała trochę więcej niż fabryka dala? o ile się nie mylę fabryka dała tylko 85% tego co masz ;p
waldemar - 2010-07-16, 12:19 Temat postu: wyprawa No ja właściwie nie jechałem ile fabryka dała 5 osób na pokładzie małe co nieco dla rodziny -myślę to o ogórkach kiszonych pare ,,książek,,napisanych przezem nie dla brata .Kilometrów śmigliśmy w granicy 2600jechaliśmy na zmianę z bratem więc i różna technika jazdy ale spalanie w granicy 5.2 do 5.5 tak że nie jechaliśmy tylko jednym pasem a prędkości srednio dały 89 km ,jednym słowem autko gwizda .Tak trzymać dalej ,jeszcze ukłon do serwisu Dąbrowscy w Zabrzu tam nasza limuzyna wyszykowana została w trasę .Problemy były jedynie z gps cały czas chciał omijać autostrady płatne .Zaliczyliśmy też WENECJĘ ale pogoda była nieciekawa choć mówią że wtedy tam ,,jest ,,czyste powietrze ,a widoki super faktycznie ,pozdrawiam a i polecam trasę do ITALII przez Niemcy
|
|