|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - Woodstock - czy ktoś się wybiera?
artur76 - 2010-07-30, 10:29 Temat postu: Woodstock - czy ktoś się wybiera? Czy organizowany jest jakiś mały zlocik fanów DACII na Woodstocku?
Ja sie wybieram w niedzielę...
Wojti89 - 2011-07-28, 12:04
Ja się wybieram w czwartek nad ranem, pierwotny plan zakładał dojazd moją Dacią i zostawienie jej u znajomego na posesji ale znajomy wyjechał i nie ma z nim kontaktu. W tej sytuacji myślę, że chyba nie mógłbym spać spokojnie wiedząc że perełka stoi "gdzieś" na parkingu a koło niej kręcą się "różni" ludzie bo na polu to w ogóle nie ma mowy.
Apaczus - 2011-07-28, 19:51
Wojti! Jacy "różni". Jadąc na Woodstock przecież wczuwasz się w atmosferę i obywasz z tamtymi ludźmi ;))
Uśmiecham się na wspomnienie o Woodstocku :) Byłem i jeszcze zapewne pojadę :)
Wojti89 - 2011-07-28, 20:24
Wiesz, wśród kilkuset tysięcy osób zebranych w jednym miejscu na pewno znaleźliby się amatorzy skakania po maskach samochodów (oczywiście cudzych) i tym podobnych rozrywek..
Może i przesadzam, ale dziś po raz pierwszy od nowości umyłem swoją DD i patrząc na nią lśniącą pomyślałem sobie że gdyby ktoś jej zrobił krzywdę to bym sk** zabił.
benny86 - 2011-07-28, 20:30
Wojti89 napisał/a: | Wiesz, wśród kilkuset tysięcy osób zebranych w jednym miejscu na pewno znaleźliby się amatorzy skakania po maskach samochodów (oczywiście cudzych) i tym podobnych rozrywek..
Może i przesadzam, ale dziś po raz pierwszy od nowości umyłem swoją DD i patrząc na nią lśniącą pomyślałem sobie że gdyby ktoś jej zrobił krzywdę to bym sk** zabił. |
Twoja interwencja mogłaby okazać się zbyteczna. DD jest na tyle wysoka, że gdyby ktoś np. zeskakiwał z dachu mógłby sobie zrobić krzywdę bez udziału osób trzecich (na śliskim,nawoskowanym lakierze chyba łątwiej się poślizgnąc)
bushi - 2011-07-28, 20:48
Ja bym sie z checia wybral na Prodigy ale akurat mam dyzur ;)
r_lukas - 2011-07-28, 21:15
relax - ładnych pare lat temu na drodze spod głównej sceny stała wtedy nowa a6 3.2 fsi quattro, nie muszę mówić jakie tłumy tam przechodziły a mimo tego nawet miała lusterka:D
ps oczywiście ja się wybieram ale pandą - mimo to fajnie byłoby się spotkać w większym gronie
Leny - 2011-07-29, 19:54
Miałem chęć pojechać ale poszedłem do pracy i z wolnego nici a na jeden dzień nie opłaca mi się jechać bo to trochę daleko ;]. Ale prędzej czy później na pewno się wybiorę ;). artur76 mam dla ciebie smutną informację w niedzielę będzie już po fakcie grają w czwartek, piątek i sobotę.
wat - 2011-07-29, 21:07
bedziemy w necie śledzić relcję
Wojti89 - 2011-08-15, 13:00
Pojechałem i wróciłem, cały i zdrowy podobnie jak DD. Zostawiłem ją na osiedlu niedaleko Lidla, nawet się nie ukurzyła.
|
|