|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Dacia na podium w towarzystwie Audi i Mercedesa
greg1367 - 2010-09-20, 23:57 Temat postu: Dacia na podium w towarzystwie Audi i Mercedesa http://www.francuskie.pl/wiadomosci/6144
zdzisiu27 - 2010-09-21, 20:22
Pięknie :)
GRATULACJE :)
WhiteDragon - 2010-09-21, 21:27
No jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie nowe fabryki pobudować by zaspokoić popyt.
krakry1 - 2010-09-22, 09:37
I tak trzymać. Tylko jak Dacie (Dustery) będą takie popularne, to mogą zacząć drożeć.
marektbg - 2010-09-22, 09:44
Jak zdrożeje, to nie będzie już tak atrakcyjny wobec konkurentów, a przecież ich nie brakuje.
kertis - 2010-09-22, 10:44
krakry1 napisał/a: | I tak trzymać. Tylko jak Dacie (Dustery) będą takie popularne, to mogą zacząć drożeć. |
Tak bardzo bym się nie rozpędzał, fakt Duster przerósł swój sukces, ale bądźmy realistami, ten samochód wpisuje się w przedział do jakiego został zaprojektowany. Ja cały czas mam wątpliwości czy wybrać Dustera czy jednak coś innego.
Samochód oprócz ładnej puszki z silnikiem powinien zapewnić bezpieczeństwo. Ostatnio widziałem kilka poważniejszych wypadków (w tym jeden Kangur co dostał ostro w bok) i jakoś zamrugała mi żarówka bezpieczeństwo w głowie. Fajnie jakby pojawiły się wyniki testów zderzeniowych, i choc wydaje mi się, że z uwagi na gabaryty Duster powinien wyjść obronną ręką, to fakt niemożności dokupienia w nim kurtyn bocznych sprawia, że gdyby mu podnieśli cenę stałby się mało atrakcyjny w porównaniu z konkurencją.
|
|