|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Jak zmienić żarówkę?
Resident - 2010-11-09, 13:20 Temat postu: Jak zmienić żarówkę?
Cytat: | Dacia Logan
Proste auto, prosta wymiana. Co prawda, przez plastikowe, mocno spinające zaczepy bolą trochę opuszki palców, ale generalnie żarówki wymienia się szybko i bez zbędnych ceregieli. Tutaj również duże zadowolenie ze strony niemieckiego czasopisma [Auto Bild]. |
http://moto.wp.pl/gid,128...riazdjecie.html
krakry1 - 2010-11-09, 17:25
No, no pozytywnie - ale znowu te plastiki zbyt twarde - tym razem raniące opuszki palców.
DrOzda - 2010-11-09, 17:42
No i trochę przeginają z tym serwisem. W Focusie przynajmniej poprzednim (2005-2009) reflektor odkręcało z jednej dużej śruby i to wszystko. Natomiast w starszych to faktycznie była masakra. Kiedyś koledze przepaliły się obie żarówki jednego zimowego dnia 200 km od Warszawy (powrót wieczorem) . Od strony pasażera udało się ściągnąć klapkę i włożyć żarówkę ( ale klapki już nie domknęliśmy). Mam nadzieję że kiedyś jakiś debil projektant znajdzie się w podobnej sytuacji.
krakry1 - 2010-11-09, 17:52
DrOzda napisał/a: | Mam nadzieję że kiedyś jakiś debil projektant znajdzie się w podobnej sytuacji. | Nie wiesz nawet jak często wyrażam podobne życzenia w stosunku do projektantów wielu rzeczy.
WhiteDragon - 2010-11-09, 22:35
krakry1 napisał/a: | DrOzda napisał/a: | Mam nadzieję że kiedyś jakiś debil projektant znajdzie się w podobnej sytuacji. | Nie wiesz nawet jak często wyrażam podobne życzenia w stosunku do projektantów wielu rzeczy. |
Byle tylko nie kontynuował jazdy na długich - no bo jak debil...
|
|