DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

ASO - KROSNO - Zodiak Witold Gut

opos - 2011-02-03, 08:40
Temat postu: KROSNO - Zodiak Witold Gut
Kupiłem u nich moją Sissi. Zadnych problemów. Dokonałem wymiany oleju po około 7 tys. Cena jakieś 250 zł ( z materiałami) Zastrzeżenia: trochę za dużo oleju wlali.
Po 15 tys byłem na przeglądzie z wymianą oleju i montażem dziennych w miejsce przeznaczone na halogeny. Koszt całej zabawy niecałe 500 zł. Ogólnie jestem zadowolony z obsługi.

TD Pedro - 2011-02-03, 12:11
Temat postu: Re: KROSNO - Zodiak Witold Gut
opos napisał/a:
Kupiłem u nich moją Sissi. Zadnych problemów. Dokonałem wymiany oleju po około 7 tys. Cena jakieś 250 zł ( z materiałami) Zastrzeżenia: trochę za dużo oleju wlali.
Po 15 tys byłem na przeglądzie z wymianą oleju i montażem dziennych w miejsce przeznaczone na halogeny. Koszt całej zabawy niecałe 500 zł. Ogólnie jestem zadowolony z obsługi.

i o to chodzi, info konkretne odnośnie do jakości obsługi/usługi, cena i ogólne zadowolenie, więcej takich postów o innych ASO :-)

limo - 2011-02-18, 10:54

ja poki co moge tylko powiedziec, ze obsluga w salonie jest w porzadku, dzielnie odpowiada na pytania i rozwiewa watpliwosci. Wiecej sie wypowiem po negocjacjach, odbiorze i pierwszym przegladzie...
opos - 2011-09-16, 06:30

Sissi zaliczyła przegląd po 30 tys. tym razem mechanicy się postarali i oleju ma w sam raz a poz tym wszystko zrobione jak należy, łącznie z poprawieniem świateł dziennych ( jedno nie świeciło) No i dzięki nim miałem czyste autko na zjeździe w Zrębicach( ja tak porządnie nie myję)
limo - 2011-10-03, 20:29

Dziś byłem na przeglądzie przy 15k, trwało to jakieś 40 min, jedyne co zrobili to dolali płynu do chłodnicy, olej zmieniłem sam przy 10k. Zamówiona zaprawka kupiona, byłem ciekaw czy umyją samochód, nie umyli ;-) Cena za całość 151 zł. Generalnie nie mam się do czego przyczepić, kawa z automatu dobra, czasopisma w "poczekalni" aktualne :mrgreen: :mrgreen:
maciek - 2011-10-03, 21:12

limo napisał/a:
kawa z automatu dobra

:shock:
mam nadzieje że automat darmowy

limo - 2011-10-03, 22:11

nie, wszystkie kawki itp itd po 1,10 PLN z tego co pamiętam, chyba wychodzą z założenia, że jak ktoś wydał / ma zamiar wydać XX XXX na samochód to i kawę za zetke se kupi :mrgreen: :mrgreen: mnie to w każdym razie jakoś bardzo nie boli, bardziej zależy mi na dobrej obsłudze niż dobrej kawie. (może dlatego, że w domu mam konkretny ekspres i odkąd go mam to każda kawa z vendingowego automatu smakuje delikatnie mówiąc średnio)
limo - 2012-01-24, 19:18

Dziś kolejna wizyta w ASO Zodiac Krosno. Panowie zamontowali mi okablowanie do głośników na tył. Cennikowo wyszłoby ok 180 zł, po rabacie zapłaciłem 117 zł. Przy okazji dla zabicia czasu przejechałem się ze sprzedawcą Pawłem nowym sceniciem. Wrażenia - kosmos. Bardzo ładny samochód, wygodny, doskonale wyposażony. O tempomacie, nawigacji i ogólnym wypasie nawet nie będę pisał bo mi przykro, że tak nie mam na co dzień. Silnik dieselek 1.6 130 koni, nie jedzie tylko płynie, zapas pod nogą bardzo spory. Do tego pierdyliard duuuużych schowków, z tyłu zamiast kanapy 3 megawygodne osobne fotele. Do tego odpalanie bezkluczykowe, system start/stop ehh.... cóż może kiedyś :mrgreen:

Wracając do wizyty w ASO - jak zwykle - szybko, sprawnie, w przyjemnej atmosferze, ceny także nieodstraszające. Salon na prawdę godny polecenia :!: :!:

wox - 2012-01-24, 19:51

Wiem coś o tym - odnośnie tego Scenica ;-)
limo - 2012-03-28, 15:11

Przegląd 30kkm/rok miał miejsce dziś. Ze swoim filtrem i olejem zapłaciłem 186 zł. Obsługa bez zarzutu jak zawsze, zgłosiłem odklejające się naklejki na progach, są podklejone na nowo wyglądają jak z fabryki. Polecam ten serwis!