|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Powitania - Witam jestem nowy
jarecki - 2008-02-02, 20:22 Temat postu: Witam jestem nowy Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu.
wox - 2008-02-02, 20:37
Witam!
Ja w swoim aucie siedziałem wczoraj, ale wyjadę pewnie w poniedziałek, albo dopiero we wtorek.
dogberry - 2008-02-02, 22:43
Witam kolejnego mam nadzieje zadowolonego
Pablo78 - 2008-02-03, 10:06
Witamy serdecznie nowego Klubowicza
Piękne autko, z avatara sądząc blue mineral?
Liczymy na jakieś zdjecia
jan ostrzyca - 2008-02-03, 10:40
Cześć!
PAPIRUS - 2008-02-03, 21:31
Witam ,coraz więcej Loganów pomyka,wczoraj wyjezdzająć z wioski na drogę gminna ustąpiłem pierwszeństwa Daci Logan MCV czarnej z niemieckimi numerami,ja sie żdziwiłem ale kierowca tego czarnego chyba też jak mnie wyjeżdzajacego zobaczył,a zanim auto odebrałem (22 12 2007) to za groma loganka na drogach nie mogłem wypatrzyć ,także pozdrawiam świeżego nabywcę i jak to piszą przyczepności i szerokości zyczę .
PS;Zrobilem naprędce fotkę tego czarnego loganka,ale ponieważ zdjęcie cykałem komórka w trakcie jazdy zza szyby to marnej jakości wyszło, i nie będę jego wklejal,a myslalem że sie pochwale kogo na drodze z Pasłęka do Młynar (okolice Elbląga) spotkałem
Loganek - 2008-02-03, 21:45
Cóż, a u mnie niestety :( widac coraz więcej Linei, mimo, że pojawiła się ona 3 lata później. Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek.
Już nie mówię o Novej...
Karpiu66 - 2008-02-03, 23:58 Temat postu: Re: Witam jestem nowy
jarecki napisał/a: | Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu. |
Witam kolege i ja
ian - 2008-02-04, 09:59
Cytat: | Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek. |
Bez przesady. Trzeba uważnie się rozglądać, bo faktycznie jest ich niewiele, ALE SĄ. Najczęściej rejon Chorzów, Bytom, Katowice, Świętochłowice, rzadziej Zabrze. Kolory bazowe: czerwony, i granatowy + metalizowane ciemny czerwony, ciemny zielony, beżowo-perłowo-złocisty, niebieski, srebrny. Po drugiej stronie Sosnowiec. Rodzynek to obecnie MCV-do tej pory zauważyłem cztery...
Black Eryk - 2008-02-05, 08:29
Gratuluje wyboru i witam na forum
dmas - 2008-02-06, 11:58
Witaj!
ZeneC - 2008-03-15, 06:43
Przeoczyłem nowego Kolegę, ale tym bardziej witam serdecznie.
|
|