DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam jestem nowy

jarecki - 2008-02-02, 20:22
Temat postu: Witam jestem nowy
Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu.
wox - 2008-02-02, 20:37

Witam!
Ja w swoim aucie siedziałem wczoraj, ale wyjadę pewnie w poniedziałek, albo dopiero we wtorek.

dogberry - 2008-02-02, 22:43

Witam kolejnego mam nadzieje zadowolonego :mrgreen:
Pablo78 - 2008-02-03, 10:06

Witamy serdecznie nowego Klubowicza :-)

Piękne autko, z avatara sądząc blue mineral?

Liczymy na jakieś zdjecia

jan ostrzyca - 2008-02-03, 10:40

Cześć!
PAPIRUS - 2008-02-03, 21:31

Witam ,coraz więcej Loganów pomyka,wczoraj wyjezdzająć z wioski na drogę gminna ustąpiłem pierwszeństwa Daci Logan MCV czarnej z niemieckimi numerami,ja sie żdziwiłem ale kierowca tego czarnego chyba też jak mnie wyjeżdzajacego zobaczył,a zanim auto odebrałem (22 12 2007) to za groma loganka na drogach nie mogłem wypatrzyć :-) ,także pozdrawiam świeżego nabywcę i jak to piszą przyczepności i szerokości zyczę .
PS;Zrobilem naprędce fotkę tego czarnego loganka,ale ponieważ zdjęcie cykałem komórka w trakcie jazdy zza szyby to marnej jakości wyszło, i nie będę jego wklejal,a myslalem że sie pochwale kogo na drodze z Pasłęka do Młynar (okolice Elbląga) spotkałem :-/

Loganek - 2008-02-03, 21:45

Cóż, a u mnie niestety :( widac coraz więcej Linei, mimo, że pojawiła się ona 3 lata później. Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek.

Już nie mówię o Novej...

Karpiu66 - 2008-02-03, 23:58
Temat postu: Re: Witam jestem nowy
jarecki napisał/a:
Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu.

Witam kolege i ja 8-)

ian - 2008-02-04, 09:59

Cytat:
Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek.

Bez przesady. Trzeba uważnie się rozglądać, bo faktycznie jest ich niewiele, ALE SĄ. Najczęściej rejon Chorzów, Bytom, Katowice, Świętochłowice, rzadziej Zabrze. Kolory bazowe: czerwony, i granatowy + metalizowane ciemny czerwony, ciemny zielony, beżowo-perłowo-złocisty, niebieski, srebrny. Po drugiej stronie Sosnowiec. Rodzynek to obecnie MCV-do tej pory zauważyłem cztery...

Black Eryk - 2008-02-05, 08:29

Gratuluje wyboru i witam na forum :-)
dmas - 2008-02-06, 11:58

Witaj!
ZeneC - 2008-03-15, 06:43

Przeoczyłem nowego Kolegę, ale tym bardziej witam serdecznie.