|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - AMiS 5/2011 Życie Rodzinne.
Seal - 2011-04-17, 17:20 Temat postu: AMiS 5/2011 Życie Rodzinne. Zapraszam do lektury:
Szkoda, że w teście nie ma Orlando
laisar - 2011-04-17, 19:32
Dzięki, Seal (:
Cieszą oczywiście miłe słowa pod adresem MCV-ki, ale sam nie do końca chyba uważam, żeby ESP i kurtyny faktycznie wystarczyły do zwycięstwa, a jestem wręcz pewien, że jakby nawet były, to by właśnie nie wystarczyły d:
A Orlando w końcu będzie, spokojnie - ale w sumie, to nie wiem czy jest na co czekać, bo te dziennikarskie teksty są właśnie takie... byle jakie...
No i ta "obiektywność" - w pojedynku między volkswagenami wygrywa volkswagen, ze zglanowym golfem w roli figowego listka <<<: Cud, miód i orzeszki...
TD Pedro - 2011-04-17, 20:09
dziwne zestawienia...
jak można porównywać (a właściwie klasyfikować) samochody o tak różnych parametrach, np. Honda Jazz i VW Caddy, różnica w długości ok. 0,5 m, w masie własnej ok. 500 kg, ładowności, pojemności bagażnika itd... - cena do 80 000 pln - jako kryterium do porównania to chyba nieporozumienie...
robertp1983 - 2011-04-18, 07:15
W sumie zgadzam sie, że kryterium cenowe jest mało miarodajne, w odniesieniu do tak różnych modeli, ale z drugiej strony jeżeli masz do wydania, akurat taką kwotę np do 80 tyś. to wtedy takie zestawienie jest ok. Cena może nie odzwierciedla wszystkiego ale w aspekcie ogólnym dostajesz zlepek informacji, które mogą Ci wystarczyć do wybrania samochodu jakiego szukasz.
ian - 2011-04-18, 16:39
Sealu, zapomniałeś o najpiękniejszej rzeczy Okładka. Na okładce ogromny napis "Dacia wygrywa z Golfem". Szok, niedowierzanie....
TD Pedro - 2011-04-18, 16:42
za tą okładkę jestem gotów "złagodzić" moje stanowisko z poprzedniego postu...
SARCO - 2011-04-18, 19:03
Kurcze normalnie lecę kupić gazetę,będę zadręczał szwagra, który pracuje w salonie VW(dla niego VW to UH,ah,eh,nie ma innych aut,no ewentualnie skoda),jak kupowałem Dacię to się zemnie śmiał, a teraz łazi za mną i mówi daj się przejechać
maciek - 2011-04-18, 19:18
SARCO, nie daj się, powiedź żeby czekał na jazdę testową w salonie przez 3 miesiące :)
Seal - 2011-04-18, 21:20
ian napisał/a: | Sealu, zapomniałeś o najpiękniejszej rzeczy Okładka. Na okładce ogromny napis "Dacia wygrywa z Golfem". Szok, niedowierzanie.... |
Proponuje tą okładkę wysłać do klubu miłośników VW
benny86 - 2011-04-18, 21:36
Seal napisał/a: | Proponuje tą okładkę wysłać do klubu miłośników VW |
Daj spokój, kiedyś kolesie z Ford Club Polska posłali test porównawczy passata B6 i mondeo mk4 do klubu passata, niezły bu**el siez tego wywołał...
(mondeo wygrało test dość znaczną przewagą)
|
|