DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Dacia - TUNING!

tweeciak - 2011-05-16, 14:15
Temat postu: Dacia - TUNING!
Tutaj

mam nadzieje ze nie bylo

WhiteDragon - 2011-05-16, 21:28

Ładna animacja komputerowa.
benny86 - 2011-05-16, 21:31

hmm... seryjny logan może nie wygra w konkursie piękności, za to pod względem praktyczności/funkcjonalności jest świetny. Ten zaprezentowany tutaj wygląda jeszcze gorzej, funckjonalność na polskich drogach (zderzaki niskie, dziury, itp) beznadziejna a grube tysiaki wydane zapewne...
limo - 2011-05-17, 07:18

jak dla mnie straszna wiocha
Alien - 2011-05-17, 20:15

widziałem gorsze wiochy - już niedługo całą ich kolekcję zaprezentuje MTV Polska i te ich Pimp ... widziałem kilka aut z edycji niemieckiej i do teraz mi się podnosi...
ta daćka wygląda prawie jak Lambo ;-)

krakry1 - 2011-05-17, 20:22

limo napisał/a:
Dlaczego? Kwestia gustu. W tuningu liczy się oryginalność, a nie produkcja seryjna. :mrgreen:
limo - 2011-05-18, 18:21

krakry1 napisał/a:
limo napisał/a:
Dlaczego? Kwestia gustu. W tuningu liczy się oryginalność, a nie produkcja seryjna. :mrgreen:

właśnie dlatego napisałem "jak dla mnie"

dudu$ - 2017-12-05, 21:55
Temat postu: Logan MCV II znaleziony w necie
Z nudów przeglądam sobie olx i napotkałem na dziwnego ulepa powstałego na bazie Dacii Logan MCV II. Jak ktoś mógł zrobić z auta taki festyn. Ktoś chyba próbował z niego zrobić SUVa montując dodatkowe progi lub auto klasy średniej dokładając chromowane listewki na zderzakach. Na pierwszy rzut oka nawet ciężko jest określić jaka to wersja, ponieważ posiada on różne elementy wyposażenia z każdej z trzech dostępnych u nas w kraju wersji. Ja już wiem jaka to wersja a wy ? ;)

Jest jedna fajna rzecz w tym aucie która rozwiała moje wątpliwości. Mowa tutaj o klamkach wewnętrznych, jak widac można do MCV II założyć wewnętrzne klamki od Dustera/ Logana I i sandero I

poniżej link do ogłoszenia gdzie jest wiecej fotek

https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8

GRL - 2017-12-05, 23:39

To jest pierwszy prototyp stepwaya. ;-)
Dar1962 - 2017-12-06, 08:43

te antykrawężnikowe progi to pomysł zaiste twórczy ;-)