|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - Piknik DACI Rzeszów
opos - 2011-05-19, 11:30 Temat postu: Piknik DACI Rzeszów Wczoraj uzyskałem informację że Zodiak organizuje piknik 18 czerwca w Rzeszowie. Szczegółów na razie nie znam ale się dowiem. Jak nic mi nie wypadnie to zamierzam się stawić. To może jeszcze ktoś by przyjechał i byłby mały spocik ( piotrres i leny to raczej obowiązkowo z racji miejsca zamieszkania)
piotrres - 2011-05-19, 14:04
Pewnie moglibyśmy się spotkać, tym bardziej, że 18 czerwca mija rocznica odbioru
opos - 2011-06-14, 08:17
Miałem dostać informację od Zodiaka co właściwie kombinują tego 18 -go ale cisza. Z ich strony internetowej wynika że będą brać udział w dniach osiedla zalesie. Mimo to może się jednak wybiorę do Rzeszowa z rodzinką i byłbym około 16 -stej. Kolegów z Rzeszowa proszę o podanie lokalizacji tego parku Zalesie. Jeżeli się pojawię to będzie mnie można poznać po koszulce klubowej.
limo - 2011-06-14, 08:30
K**** ja mam zajęcia od 8 do 19
benny86 - 2011-06-14, 09:37
limo, w sensie że jako wykładowca czy student? Jeśli jako student to nie ma problemu, jeśli jako wykładowca zwolnij studentów i zareklamuj imprezkę
eplus - 2011-06-14, 14:14
Tak czy owak najprościej zadzwonić, że w szkole jest podłożona bomba...
benny86 - 2011-06-14, 14:16
eplus, a na zajutrz pobudka przez panów w kominiarkach...
eplus - 2011-06-14, 16:23
Pamiętaj - dzwoń z budki!
Roobertino - 2011-06-14, 16:47
jak zadzwonisz z budki to przynajmniej więcej niż jedną noc prześpisz we własnym łóżeczku
limo - 2011-06-15, 12:47
benny86, jako student i właśnie nie bardzo mogę się urwać bo jeszcze 2 zjazdy zostało więc jest apogeum hardkoru. No, zobaczymy może coś się uda pokombinować
maciek - 2011-06-15, 14:23
limo, masz wrzesień
eplus - 2011-06-15, 17:49
Gdzie to jechać do tego parku? To park technologiczny czy taki zwykły z łabędziami? Internet kojarzy to z ulicą Ćwiklińskiej I dalej pewnie za zapachem spalin z grilla...
opos - 2011-06-16, 11:32
Park liściasty ale nie znam dokładnej lokalizacji . A mnie niestety w ostatniej chwili się wszystko posypało i raczej na 99 % nie przyjadę.
piotrres - 2011-06-16, 17:19
eplus napisał/a: | Gdzie to jechać do tego parku? To park technologiczny czy taki zwykły z łabędziami |
Mógłby być jeszcze Park dla Sztywnych Ja kojarzyłem to z parkiem na Słocine przy pałacu (ale tam są kaczory na stawie).
Okazuje się, że jest na Zalesiu park przy ul. H. Wieniawskiego.
Jak widzicie nie tylko my tu mamy problem:
http://www.resmiasto.pl/f...pic.php?p=42665
eplus - 2011-06-18, 13:56
Co tam, żadnego hotspota nima, ani porządnej komurki z fesjbukiem? Czemu fotorelacji na żywo moje piękne oczy nie widzą? Chyba muszem siem tam pofatygować osobiście... Bądźcie czujni
loganik - 2011-06-18, 15:17 Temat postu: Festyn Dacii Zapraszam na festyn Daci (od 13 do 18 gdz.) Rzeszów Zalesie-park. Byłem, "dużo" różnych loganek sanderków, 3(TRZY) dusterki i ani jednego klubowicza
loganik - 2011-06-18, 15:52
Czemu nie ma piotrresa????Czekałem od 13 do 16 i nic, czyżby nie dostał zaproszenia? Ja takie dostałem pocztą.
eplus - 2011-06-18, 17:45 Temat postu: Instant photo-story Piknik w Zalesiu. Kto nie był - niech żałuje.
Trzecie zdjęcie to tajna superbroń Dacii - parasol z mieczem laserowym. Stosowna odpowiedź na parasol Skody Superb, który w ramach oszczędności ostatnio został skasowany ze standardowego wyposażenia limuzyny po tym, jak marketingowcy zażyczyli sobie do Fabii i Octavii - filcowe kapelusze, a do Yeti parę gumiaków.
maciek - 2011-06-18, 18:31
eplus, nowy gadget od Dacia(renaut) Polska? czy wynalazek od dealera ?
loganik - 2011-06-18, 18:51
W tym roku bardzo biednie, tylko parasol, rok temu była jeszcze piłka do nogi (pękła po 2 strzałach na bramkę), baloniki z logo dacii, i breloczki dacii(otwieracze), wszystko produkcji "Made in Ch.....". No to po piwku
eplus - 2011-06-18, 19:30
maciek napisał/a: | eplus, nowy gadget od Dacia(renaut) Polska? czy wynalazek od dealera ? |
Z napisu wynika, że parasol jest "Made in Romania".
loganik - 2011-06-18, 20:27
Ale wstyd, za 8 zł kiełbaska przyrumieniona z grila, na talonik/dostawało się taki po okazaniu zaproszenia/ ledwo ciepła biała, napój też z osobnego kartonu, to zaproszeni gorsi? Może odliczono koszt wysyłki zaproszenia
eplus - 2011-06-18, 20:53
Ja dostałem kanapki z łososiem i kawiorem oraz szampan Dom Perignon. Nie narzekam. Mogłem jeszcze wybrać dziczyznę z rożna albo frutti di mare. Ale niestety byłem już po obiedzie.
A może Kolega trafił na inną imprezkę Na początku tematu są niejakie wątpliwości co do lokalizacji...
piotrres - 2011-06-19, 22:56
loganik napisał/a: | Czemu nie ma piotrresa????Czekałem od 13 do 16 i nic, czyżby nie dostał zaproszenia? Ja takie dostałem pocztą. |
Bo sobie zafundował anginę I się zażera Klacidem i kefirem
eplus napisał/a: | A może Kolega trafił na inną imprezkę |
Za to na inną imprezkę pojechała MNzŻ z Córcią...
loganik napisał/a: | Ale wstyd, za 8 zł kiełbaska przyrumieniona z grila, na talonik/dostawało się taki po okazaniu zaproszenia/ ledwo ciepła biała, napój też z osobnego kartonu, to zaproszeni gorsi? |
Kartki i kolejki,... "co Ci przypomina x2/ widok znajomy ten?"!
Ech, Škoda, że okoliczności przyrody pokrzyżowały mi plany eplus napisał/a: | parasol jest "Made in Romania". | a mi się rozsypał taki made in PRC, więc byłby jak znalazł.
eplus - 2011-06-20, 20:40
I znów jak przed laty klasa robotnicza piła szampana ustami swoich przedstawicieli.
Ja bynajmniej nie doświadczyłem kolejek do poczęstunku. A co do parasola być może jakiś się uchował, gdyż kilku użytkowników Dacii na pikniku widziałem, ale żeby tłumy, to nie mogę powiedzieć - chyba dlatego, że pogoda była dosyć niepewna.
|
|