DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - Top Gear - kupiłem !

Loganek - 2008-02-14, 17:00
Temat postu: Top Gear - kupiłem !
nic dodać, nic ująć. Świetna gazeta, świetne zdjęcia, świetne teksty. I to wszystko za 3,90 zł :O:), a więc taniej niż konkurencja.

AŚ mógłby się uczyć, a Top Gear będę stale kupował ;-)

www.topgear.com.pl

GeRRaD - 2008-02-14, 18:15

Piszą coś o Daćkach, ewentualnie samochodach przystępnych cenowo dla przecietnego Polaka :?: ...bo na okładce widzę bryki po 1 mln PLN :lol:
laisar - 2008-02-14, 19:15

Cytat:
na okładce widzę bryki po 1 mln PLN

No jak top, to top... (;

waski - 2008-02-14, 19:54

Gazetka może i fajna, ale gorsze jest to że nie zobaczymy więcej Top Gear na antenie tvn turbo, ani na żadnej innej polskiej stacji, bo cholerne brytole nie chcą nam sprzedać najnowszego 10-tego sezonu.
Jeszcze zobaczymy, łaski nam nie robią, my im za to nie sprzedamy M-jak miłość :mrgreen:
Kurde trzeba będzie oglądać w oryginalnej wersji. Będzie mi brakować naszego lektora który świetnie tłumaczył, tych trzech osłów :lol:

Loganek - 2008-02-14, 21:09

GeRRaD napisał/a:
Piszą coś o Daćkach, ewentualnie samochodach przystępnych cenowo dla przecietnego Polaka :?: ...bo na okładce widzę bryki po 1 mln PLN :lol:
niestety na razie nie, ale jest konkurs o czy mieliby napisac w następnych numerach. chciałbym, że napisali o wyprawie Loganem do Monako ;-)
Rysiob - 2008-02-17, 09:29

waski napisał/a:
ale gorsze jest to że nie zobaczymy więcej Top Gear na antenie tvn turbo, ani na żadnej innej polskiej stacji, bo cholerne brytole nie chcą nam sprzedać najnowszego 10-tego sezonu.

Top Gear będzie na kanale BBC Knowledge (na platformie Polsat Cyfrowy)

waski - 2008-02-19, 09:15

Tylko czy BBC knowlege będzie po Polsku, czy będzie jak z ostatnim dostępnym u nas BBC, czyli większość po angielsku, a kilka programów z napisami po Polsku.
jan ostrzyca - 2008-02-19, 09:51

GeRRaD napisał/a:

Kupiłem TG i niestety wioseczka. Co prawda angielska arystokratyczna wioseczka, ale tym bardziej nie przyjmie się w kraju 15 letnich gofów.