| |
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Top Gear - kupiłem !
Loganek - 2008-02-14, 17:00 Temat postu: Top Gear - kupiłem ! nic dodać, nic ująć. Świetna gazeta, świetne zdjęcia, świetne teksty. I to wszystko za 3,90 zł :O:), a więc taniej niż konkurencja.
AŚ mógłby się uczyć, a Top Gear będę stale kupował
www.topgear.com.pl
GeRRaD - 2008-02-14, 18:15
Piszą coś o Daćkach, ewentualnie samochodach przystępnych cenowo dla przecietnego Polaka ...bo na okładce widzę bryki po 1 mln PLN
laisar - 2008-02-14, 19:15
| Cytat: | | na okładce widzę bryki po 1 mln PLN |
No jak top, to top... (;
waski - 2008-02-14, 19:54
Gazetka może i fajna, ale gorsze jest to że nie zobaczymy więcej Top Gear na antenie tvn turbo, ani na żadnej innej polskiej stacji, bo cholerne brytole nie chcą nam sprzedać najnowszego 10-tego sezonu.
Jeszcze zobaczymy, łaski nam nie robią, my im za to nie sprzedamy M-jak miłość
Kurde trzeba będzie oglądać w oryginalnej wersji. Będzie mi brakować naszego lektora który świetnie tłumaczył, tych trzech osłów
Loganek - 2008-02-14, 21:09
| GeRRaD napisał/a: | Piszą coś o Daćkach, ewentualnie samochodach przystępnych cenowo dla przecietnego Polaka ...bo na okładce widzę bryki po 1 mln PLN | niestety na razie nie, ale jest konkurs o czy mieliby napisac w następnych numerach. chciałbym, że napisali o wyprawie Loganem do Monako
Rysiob - 2008-02-17, 09:29
| waski napisał/a: | | ale gorsze jest to że nie zobaczymy więcej Top Gear na antenie tvn turbo, ani na żadnej innej polskiej stacji, bo cholerne brytole nie chcą nam sprzedać najnowszego 10-tego sezonu. |
Top Gear będzie na kanale BBC Knowledge (na platformie Polsat Cyfrowy)
waski - 2008-02-19, 09:15
Tylko czy BBC knowlege będzie po Polsku, czy będzie jak z ostatnim dostępnym u nas BBC, czyli większość po angielsku, a kilka programów z napisami po Polsku.
jan ostrzyca - 2008-02-19, 09:51
| GeRRaD napisał/a: | Piszą coś o Daćkach, ewentualnie samochodach przystępnych cenowo dla przecietnego Polaka ...bo na okładce widzę bryki po 1 mln PLN |
Kupiłem TG i niestety wioseczka. Co prawda angielska arystokratyczna wioseczka, ale tym bardziej nie przyjmie się w kraju 15 letnich gofów.
|
|