DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Piknik Daci w Zabrzu

wat - 2011-06-10, 11:25
Temat postu: Piknik Daci w Zabrzu
Daćkowy piknik organizowany przez Dąbrowskich dziś czyli 10 w godzinach 17-21 przy hali sportowej na ul. Matejki 6
harry - 2011-06-10, 12:11

Informacja "zapodana" w dniu imprezy jest w moim odczuciu nieco spóźniona :-) :-):-)
wat - 2011-06-10, 12:33

Wiem wiem ale nawet na ich stronce jeszcze w środe nic nie było więc sami organizator nie kwapił się z rozreklamowaniem
harry - 2011-06-10, 12:39

Sam byłem ich klientem w latach 90-tych.
Kupiłem u nich wtedy nowe Clio.
Czekalem chyba z miesiąc a termin się przesuwał.....
Potem tuż po gwarancji "walnął" mi alternator.... czekałem na sprowadzenie z Francji chyba 10 dni - podobno nikomu innemu w Polsce nie walnął.....
Jedyny sensowny gość w tym salonie to ówczesny szef serwisu.... jak jest teraz nie wiem - po czterech latach serwisowania u nich sprzedalem auto i kupiłem VW Polo.....
:-)

WhiteDragon - 2011-06-10, 20:00

Zajrzałem, przynajmniej dzieciaki sobie w piłkarzyki pograły, wata cukrowa darmo i dmuchany zamek. Pan od Dabrowskich pryznudzal jaka te Dacie piekne w srodku sa...
wat - 2011-06-10, 21:54

ja też zaglądnołem z mojej perspektywy niezła bryndza ten piknik
co prawda daciek 6 cała obsługa z wolnosci ale i tak manka i 3 autobusy tłumu co bedą robiły sztuczny tłok i otwarcie zabrzańskiego odcinka dts w centrum uwagi.
dacia spadła na drugi plan
szkoda gadać, że nie wspomne że nie zaprosili nawet swoich klijentów :evil:

WhiteDragon - 2011-06-10, 23:17

No, obciach totalny - tym bardziej, że na numerach startowych rowerzystów logo Dacii było, a więc mogli to bardziej rozreklamować.
Ale DTŚ-kę otwarli wcześniej, to sobie do Rudy do MD na lody z dzieciakami pojechaliśmy, a potem jeszcze kilka razy wte i nazad, żeby wszystkie węzły obczaić jak porobione są.