|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Dacia Sandero gdzie obejrzeć w Łodzi?
abdiel - 2011-07-12, 10:56 Temat postu: Dacia Sandero gdzie obejrzeć w Łodzi? Chcę kupić Dacię.
Sandero StepWay widziałem i jechałem na jeździe próbnej, ale nigdzie nie mogę zobaczyć na żywo wersji "zwykłej" jak to się prezentuje.
Czasem tylko jak przemknie na ulicy.
Nie wiecie gdzie w Łodzi można rzucić okiem na autko?
A może ktoś z klubowiczów się zlituje i da popatrzeć od zewnątrz? :)
jackthenight - 2011-07-12, 11:02
Jak chcesz obejrzeć Sandero, to będę o godz. 14:30 przy realu na piłsudskiego, a dokładniej przy stacji paliw na realu. Będę tam jakieś 10 minut.
mrówa - 2011-07-12, 11:04
Ja co prawda nie z Łodzi, ale nie wiem, czy to taka polityka sprzedażowa Dacii, że Sandero u mnie w salonie nie uświadczysz. Za to Dustery po kilka sztuk wystawione, MCV i Stepway też zawsze mają na stanie...
abdiel - 2011-07-12, 14:52
jackthenight napisał/a: | Jak chcesz obejrzeć Sandero, to będę o godz. 14:30 przy realu na piłsudskiego, a dokładniej przy stacji paliw na realu. Będę tam jakieś 10 minut. |
Cholera :/ Za późno przeczytałem :(
Ale dzięki za propozycję. Znalazłem na otomoto jakąś sztukę w komisie.
Może tam podjadę.
abdiel - 2011-07-12, 14:53
mrówa napisał/a: | Ja co prawda nie z Łodzi, ale nie wiem, czy to taka polityka sprzedażowa Dacii, że Sandero u mnie w salonie nie uświadczysz. Za to Dustery po kilka sztuk wystawione, MCV i Stepway też zawsze mają na stanie... |
Zastanawia mnie to właśnie dlaczego tak jest. I strasznie tego stapwaya wciskają:P
jackthenight - 2011-07-12, 16:39
abdiel napisał/a: | Cholera :/ Za późno przeczytałem :(
|
Jutro, czyli 13-tego również będę o godz. 14:15 przed stacją paliw przy realu na ulicy piłsudskiego. Będę tam jakieś 15minut.
|
|