kolejna ciekawostka dla tych którzy kupują auta używane reklamowane jako prawie nie jeżdżone, zadbane, od dziadka w kapciach, oceniają przebieg czy prawdziwy po zużyciu tapicerki itd.laisar - 2011-11-25, 13:02 Ale tak właściwie to... ococho? Fakt, auto było nieziemsko usyfione, ale wydaje się, że zostało naprawdę porządnie wyczyszczone. Problem by był, jakby syf został jedynie zamaskowany, a auto tylko podpicowane, żeby wyglądało na czyste.
I podobnie jest z autami powypadkowymi - porządnie naprawione, zgodnie z procedurami i technologią producenta, nie jest przecież jakąś straszną miną. Problem leży jednak w tym, że zbyt często "naprawy" wykonywane są przez jakichś totalnych druciarzy, wyłącznie dla picu-wyglądu...mekintosz - 2011-11-25, 20:01 Zgadzam sie z przedmowca - super je doczyscili. Widac, ze dzieki uzyciu odp sprzetu i chemii mozna swoje klkuletnie auto doprowadzic do stanu niemal fabrycznego. Osobiscie uwazam, ze przegieli z tym plakiem nablyszczajacym na koniec Dla potencjalnego nabywcy tez zostaly slady uszkodzen tapicerki na drzwiach tylnych. Tylko jak te autko tak wygladalo w srodku jest duze prawdopodobienstwo, ze stan techniczny niewiele odbiega od czystosci przed praniem.yakov - 2011-11-25, 20:11 Tak przy okazji - ten samochód nie był na sprzedaż - wg. opisu przechodził do innego działu w tej samej firmie.eplus - 2011-11-25, 20:54 Ciekawe, czy czyścił zdający, czy przyjmujący... RnR - 2011-11-25, 21:30 Ciekawe jak sie autku odbilo na zdrowiu cisnieniowe mycie wnetrza woda :Dpiotrres - 2011-11-25, 23:25 cytat: "....Co za świnie musiały jeździć tym rumuńskim wozem? [-( heheh też po zobaczeniu się zacząłem zastanawiać co za tabor cygański ;)"
Symptomatyczne
Małe pytanko: Jak się usuwa ślady mózgu z podsufitki, żeby dostać stan "prawie fabryczny"? Mariusz - 2011-11-25, 23:47 Nie rozumiem gościa. Widziały gały co brałyeplus - 2011-11-26, 07:33 Wgryź się trochę w temat. Wszystko zrozumiesz.
Z "miejskich legend": na własne uszy słyszałem, że jakiś górnik przyjeżdżał maluchem na wakacje w moje strony, na powrót ładował do fiacika 200-litrową beczkę gnojówki - naturalny nawóz najlepszy do ogródka działkowego - po czym jeszcze wysiadał, aby wypić "strzemiennego", co zajmowało z reguły 2-3 dni , zakończywszy pożegnania ruszał wreszcie na Śląsk.
Ciekawe, jak usuwał fetor gnojówki z auta limo - 2011-11-26, 19:29 zajebiście to wyczyścili, btw. dzięki za linka nie znałem tego forum, a kopalnia wiedzy o profesjonalnym czyszczeniu i konserwacji auta niesamowita. Pooglądajcie dział projekty, niesamowite co goście wyprawiają.DrOzda - 2011-11-28, 10:30
piotrres napisał/a:
Małe pytanko: Jak się usuwa ślady mózgu z podsufitki, żeby dostać stan "prawie fabryczny"?
Zapytaj Winstona Wolfa.mrówa - 2011-11-28, 11:24
RnR napisał/a:
Ciekawe jak sie autku odbilo na zdrowiu cisnieniowe mycie wnetrza woda :D
Takie samo pytanie mi się nasunęło ;)piotrkrk - 2011-11-28, 13:53
mrówa napisał/a:
RnR napisał/a:
Ciekawe jak sie autku odbilo na zdrowiu cisnieniowe mycie wnetrza woda :D
Takie samo pytanie mi się nasunęło ;)
Dodatkowy film instruktażowy w tym temacie:
mrówa - 2011-11-28, 13:56 Ciekawe czemu ma włączone światła.
A propos, podobny filmik widziałam - blondynka na myjni ;)