|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Sprawy klubowe - Ogłoszenia komercyjne
ajax - 2012-01-03, 12:35 Temat postu: Ogłoszenia komercyjne http://www.daciaklub.pl/f...p=112910#112910
Gadzik.pl napisał/a: | Gadzik.pl - gorąca prośba o ocenę serwisu |
Adminie proszę o zajęcie stanowiska. Nie to, żebym miał coś przeciwko takim zapytaniom, czy przeciw jakiejkolwiek komercji, ale mam przeciw wjazdowi w dyskusje na forum. Oczywiście forum jest otwarte dla wszystkich, ale może dodać dział "dla komercyjnych" i tam przenieść ten post? Razem z ewentualnymi innymi komercyjnymi.
Dobrze świadczy o autorach fakt umieszczenia w tym właśnie dziale. Widać, że ktoś u nich myśli. Sama prośba także jest zrozumiała.
dodane 4 stycznia - o czymś takim właśnie myślałem
monopios - 2012-01-03, 17:03
Nieładnie ogłaszać się i żadnej Dacii w ofercie niemieć, to jest skandal
laisar - 2012-01-03, 17:14
Jeżeli reklama jest jednorazowa, najlepiej związana chociaż z motoryzacją, jak już nie z Dacią, a do tego we właściwym dziale (gdzie już przeniosłem przedmiotową) - to mnie osobiście jakoś bardzo nie przeszkadza. Gdyby jednak kolektyw klubowy uradził "żadnych reklam", to też płakać nie będę...
opos - 2012-01-04, 07:31
Gadzika do grupy komercyjnych i po sprawie.
tweeciak - 2012-01-04, 07:36
Inaczej....
Serwis....o ktorym mowa, sam oglasza sie na forum Dacii. OK...chca sie wypromowac pod "przykrywka" opinii itd
...jest tylko jedno ALE....i to "ale" powoduje ze juz wyrobilem sobie opinie serwisu i ...zwyczajnego "myslenia"-skoro "oglaszaja sie" na forum dacii...to dlaczego w markach samochodow...nie ma Dacii???????
TD Pedro - 2012-01-04, 09:30
tweeciak napisał/a: | nie ma Dacii |
może dlatego, że nikt takiego ogłoszenia dotychczas nie wystawił... jest to portal z darmowymi ogłoszeniami i każdy kto tylko ma ochotę może sobie swoje ogłoszenie umieścić...
(nie mam z portalem nic wspólnego ale tematycznie jest zbieżny z naszym forum i mi nie przeszkadza)
Cytat: | chca sie wypromowac pod "przykrywka" opinii
|
też tak to postrzegam...
tweeciak - 2012-01-04, 12:15
Promuja sie
|
|