|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Na każdy temat - Nasza klasa
licek - 2008-03-23, 08:52 Temat postu: Nasza klasa Macie swoje profile na naszej klasie? Moze by tak zwiekszyc ilosc znojomych?
El Logano - 2008-03-23, 13:30
Świetny pomysł!! Mój nick to Clio83, albo po prostu Michał Domagała (Mikoszewo).
licek - 2008-03-23, 17:28
A moj to paweł lickiewicz, białystok
wox - 2008-03-23, 18:54
Paweł Lickiewicz Białystok 16 lat
Czyżby to był ktoś inny? Sam wpadłeś we własne sidła.
Nie chodzi mi o wiek (nie jest to żadną przeszkodą w tym by udzielać się na forum), ale o prawdomówność. Robisz nas kolego w bambuko (wystarczy rzucić okiem na Twoje posty). Nie wiem tylko po co? Kol Loganek jakoś nie robi problemu z tego, że nie ma Dacii, że jest uczniem - i chwała mu za to.
licek - 2008-03-31, 20:08
wox napisał/a: | Paweł Lickiewicz Białystok 16 lat
Czyżby to był ktoś inny? Sam wpadłeś we własne sidła.
Nie chodzi mi o wiek (nie jest to żadną przeszkodą w tym by udzielać się na forum), ale o prawdomówność. Robisz nas kolego w bambuko (wystarczy rzucić okiem na Twoje posty). Nie wiem tylko po co? Kol Loganek jakoś nie robi problemu z tego, że nie ma Dacii, że jest uczniem - i chwała mu za to. |
idz do okulisty albo zapisz sie na kurs komputerowy dla poczatkujacych skoro masz problemy ze znalezieniem jakiejs osoby. Sadzac po twoich postach wpisywales pewnie biały stok albo biały-stok, jak tak ci zalezy to wpisz bez nazwy miasta.
Jakie posty masz na mysli? Jak cos ci nie pasuje to masz opcje ignoruj, nie musisz tez czytac moich postow
wox - 2008-03-31, 21:27
Sprawa wyjaśniona. Sorry za podejrzenia, ale nie musisz robić wszędzie zamieszania (+prywatna wiadomość) bo to Ty coś pokićkałeś na naszej klasie - można Cię znaleźć wpisując tylko imię i nazwisko; dopisując poprawnie Białystok to pojawia się tylko ten 16-tolatek.
W temacie postów - problem nie istnieje skoro jesteś tym starszym (realnym) Pawłem. Nie mam teraz żadnych uwag.
Poprosiłem o wyjaśnienia - dzięki za nie, ale nie musisz od razu obrażać ludzi.
Marcin - 2008-03-31, 21:34
Panowie bez klotni Sprawa sie wyjasnila, wiec spokojnie mi tutaj
Black Eryk - 2008-04-01, 09:33
Proponuję nie pisać namiarów do naszej klasy w postach - tylko na pw ... :)
|
|