|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Sprawy klubowe - Propozycja portalu Francuskie.PL
laisar - 2012-04-18, 22:15 Temat postu: Propozycja portalu Francuskie.PL "Francuskie.PL - Dziennik motoryzacji francuskiej" wystąpił z propozycją współpracy z naszym klubem:
"Francuskie.pl się mocno rozrosło, mamy ponad 100 tysięcy czytelników i to grono się rozszerza, więc myślę, że warto" - napisał Jędrzej Chmielewski, wydawca portalu.
"Chciałbym więcej pisać o życiu klubu Dacii i w pewien sposób promować Was, jako fajne i prężnie działające towarzystwo, które pomaga w wyborze auta i ewentualnych problemach, jakie się pojawiają. Krzysiek zagląda w miarę regularnie, ale czasem ciekawe czy wazne informacje uciekają w natłoku innych postów.
Dlatego miałbym w tej materii propozycję, żebyście podsyłali co ważniejsze informacje [...] - wtedy na pewno będzie o Was więcej informacji a z drugiej strony my mamy szansę do Was wpaść i coś o Was napisać :) i zrobić jakiś materiał zdjęciowy lub filmowy."
DaciaKlub został także dodany do aplikacji "Francuskie.pl" na Androida:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromo.dev47363.app48832
"Funkcjonalnosć tej aplikacji będzie stale rozwijana i będziemy dodawać nowe rzeczy, chciałbym więc prosić o poinformowanie o tym, że jest i można sobie pobrać - Wasze opinie i uwagi są dla mnie bardzo ważne, bo to ma być program dla Was Jeśli pojawią się jakieś uwagi i pomysły, to zapraszam do ich wysyłania."
Czy zatem jest ktoś chętny na funkcję "francuskiego łącznika"? (; Czy w razie potrzeby będziemy po prostu zasypywać portal indywidualnymi mejlami?
Albo może ktoś ma jakieś własne uwagi co do propozycji...?
czaju - 2012-05-23, 11:35
Fajna propozycja, może dyżury moderatorów :D
laisar - 2012-05-23, 11:52
czaju napisał/a: | może dyżury moderatorów |
Sugeruję, żeby ochotnicy zgłaszali się samodzielnie, a nie zostali wybierani przez innych d;
Piotr_K - 2012-05-23, 12:45 Temat postu: Re: Propozycja portalu Francuskie.PL
laisar napisał/a: | "Francuskie.PL - Dziennik motoryzacji francuskiej" wystąpił z propozycją współpracy z naszym klubem:
" Dlatego miałbym w tej materii propozycję, żebyście podsyłali co ważniejsze informacje [...] - wtedy na pewno będzie o Was więcej informacji a z drugiej strony my mamy szansę do Was wpaść i coś o Was napisać :) i zrobić jakiś materiał zdjęciowy lub filmowy." |
Może by coś napisać o zamiarach kolegi Łukasza_B ...? Islandia 2012 samochodem Dacia Duster?
http://www.daciaklub.pl/f...p=130548#130548
maciek - 2012-05-23, 13:49
Jak co mogę siebie zgłosić
matucha - 2012-05-23, 15:26
maciek napisał/a: | Jak co mogę siebie zgłosić |
ja osobiście popieram tą kandydaturę
maciek - 2012-05-23, 19:48
ale proszę się zgłaszać i może jakieś głosowanie kto ma być tym pośrednikiem w kontaktach z redakcją.
Parę słów o mnie
Nazywam się Maciej Mieszkam w Lublinie, jestem studentem bardzo przyszłościowego kierunku jakim jest transport . Forum odkryłem po tym jak został zaprezentowany samochód Dacia Sandero Stepway, szukałem więcej informacji o tym samochodzie i tak jakoś wyszło że nadal z wami jestem. I kocham Dacie taką jaka jest choć nigdy nie miałem styczności z tym autem na więcej czasu niż jeden dzień . Mam rożne pomysły związane z forum ale często trafiają na laisar . Administruje z Bebe facebookowym fanpage klubu.
Marek1603 - 2012-05-23, 19:53
Jest nas tu więcej do pracy.
jackthenight - 2012-05-23, 19:56
Ja chętnie mógłbym zostać takim łącznikiem.
Piotr_K - 2012-05-23, 21:33
To może się podzielicie tą robotą? ;)
bebe - 2012-05-23, 21:46
maciek napisał/a: | Mam rożne pomysły związane z forum ale często trafiają na laisar . |
Piękne, redukcja laisarem. :DDD Przypomina mi to opowiadanie Pratchetta o Cohenie Barbarzyńcy, "Trollowy most":
"- Kiedy zaczynałem karierę barbarzyńskiego herosa - rzekł Cohen - każdy most miał pod spodem trolla. I człowiek nie mógł przejechać przez puszczę, tak jak my właśnie przejechaliśmy, żeby z tuzin goblinów nie próbowało odrąbać mu głowy. - Westchnął. .- Zastanawiam się czasem, co im się przytrafiło.
- Ty - stwierdził koń."
monopios - 2012-05-23, 23:42
Francuskie.PL napisał/a: | Dlatego miałbym w tej materii propozycję, żebyście podsyłali co ważniejsze informacje |
Z tego co zauważyłem, to my ciągniemy informacje od francuskie.pl, a możemy głównie pomóc w:
Francuskie.PL napisał/a: | w wyborze auta i ewentualnych problemach, jakie się pojawiają |
i to, nie zawsze.
Francuskie.PL napisał/a: | miałbym w tej materii propozycję, żebyście podsyłali co ważniejsze informacje |
Poszukiwanie kolejnego taniego kanału informacji w zamian za obiecanki cacanki, no ewentualnie zatkać lukę na stronie jakimś drobnym tekstem
Francuskie.PL napisał/a: | chciałbym więc prosić o poinformowanie o tym, że jest i można sobie pobrać |
Auto reklama w dyskretnym wydaniu, bo forum Dacii na francuskie.pl nie istnieje. A bardzo by chcieli mieć choć kilka tematów, żeby tak głupio owalne zerka nie świeciły, niczym ślipka zwierzaka w nocy.
Francuskie.PL napisał/a: | Wasze opinie i uwagi są dla mnie bardzo ważne |
Cukier puder, mydlenie oczu.
bebe - 2012-05-24, 08:20
W przypadku wystąpienia sezonu ogórkowego można napisać o tym: http://chameaudacier.free.fr/moto1.html
W skrócie - pan jeździł sobie Citroenem 2CV po pustyni, bo z dróg go przeganiało wojsko, i podczas takiej jazdy 2CV rozbił mu się o skały. Ponieważ pan miał trochę zapasów, podstawowe narzędzia (ale bez wiertarki) i chęć, z resztek 2CV na poczekaniu zbudował... motocykl. :D
Polecam całą historię, na potrzeby artykułu wypadałoby zrobić jeszcze jakiś risercz, motocykl chyba trafił po tych przygodach do Europy i był pokazywany na zlotach 2CVek.
maciek - 2012-05-24, 10:23
bebe napisał/a: | Pratchetta o Cohenie Barbarzyńcy, "Trollowy most": |
muszę przeczytać
laisar nie obrażaj się
Lukasz_B - 2012-05-24, 21:33
Już skontaktowałem się z Redakcją serwisu francuskie.pl. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Marek1603 - 2012-06-13, 08:23
I jak wygląda spraw "francuskiego łącznika".
laisar - 2013-02-25, 15:31
(Reorganizacja, aktywacja, dearcheologizacja...).
Marek1603 napisał/a: | I jak wygląda spraw "francuskiego łącznika" |
No właśnie - jackthenight, dalej jesteś chętny?
"Zgłoś się, dostaniesz jakiś ładny kolorek, mówili, będziesz sławny, mówili"... (;
Marek1603 - 2013-02-25, 15:40
No właśnie może info by zamieścili o zlocie w Zrębicach.
Ten z renault klubu jest już u nich.
jackthenight - 2013-02-25, 16:30
Tak, nadal jestem chętny.
|
|