DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Warszawski mini-spot - jutro 24 maja :-D

dystrykt9 - 2012-05-23, 11:31
Temat postu: Warszawski mini-spot - jutro 24 maja :-D
W związku z moim odbiorem dustera na Puławskiej jutro, tj. 24 maja, pojawiła się idea mini-spotu dla Koleżanek/Kolegów z Klubu :-D
Nie chciałbym przypisać sobie zasługi w tym pomyśle, bo nie wpadłem na taki kształt spotkania, ale taki dobry pomysł podsunął Tomek/Laisar.
Wiem, że robi wszystko, aby się jutro pojawić.
Ja pojawię się po odbiór auta na Puławską ok. godz. 15.30-16.00. Przypuszczam, że sam odbiór trochę potrwa, a ponieważ nie uważam się za fachowca od motoryzacji, więc nie ukrywam, że nie pogardziłbym pomocą doświadczonego Koleżeństwa w ocenie auta. Chociaż forumową checklistę oczywiście mam :mrgreen:
Jeżeli ktoś chce i może być jutro na Puławskiej to serdecznie zapraszam i chętnie zapoznam się z naszymi Klubowiczami face-to-face :-P

bebe - 2012-05-23, 12:11

Kiszka. :( Jutro na 16oo mam lekarza na Podstępu. :( Wziąwszy pod uwagę dzikie korki na Puławskiej, raczej nie dotrę przed 17oo. Jak długo zamierzasz go odbierać? :)
dystrykt9 - 2012-05-23, 12:15

Tak długo, jak mi zdrowie i nerwy pozwolą :mrgreen:
A poważnie - jak będę wiedział, że ktoś NA PEWNO będzie to mogę chwilę poczekać.

dystrykt9 - 2012-05-24, 06:26

Klubowicze.
Obywatele.
Rodacy. :mrgreen:
Chciałbym ponowić pytanie i zaproszenie: czy ktoś wybrałby się na ten dzisiejszy mini-spot?
Ja będę na Puławskiej na pewno do 17.00, bo odbiór pewnie trochę potrwa.
Jeśli będę wiedział, że ktoś przyjedzie, bądź jest w drodze, ale są korki itd., to ja na niego poczekam.
Salon jest czynny teoretycznie do 19.00.
Dla chętnych podam komórkę na PW.

laisar - 2012-05-24, 11:19

U mnie na razie kiszka ): - nic się nie chce przesunąć...
dystrykt9 - 2012-05-24, 12:11

Tomek, spoko, wiem, że walczysz :-D Na razie mam informację jeszcze od jednego Kolegi z forum, że jest w Wawie i postara się dotrzeć.
dystrykt9 - 2012-05-24, 14:02

OK, niniejszym wyruszam. Jeszcze raz zapraszam :-D
Będą szybkie samochody :mrgreen:
Kobiety.
Może być i śpiew :-D
A pasażerowie aut mogą spożywać wino.

benny86 - 2012-05-24, 15:33

dystrykt9 napisał/a:
Będą szybkie samochody
Kobiety.
Może być i śpiew

a gdzie wino :mrgreen:
Żarcik, powodzenia w odbiorze, pochwal się fotkami jak wrócisz i ochłoniesz ;-)

dystrykt9 - 2012-05-24, 19:19

Zamiast wina ostatecznie był płyn hamulcowy. Leżakowany. Dobry rocznik... :mrgreen:

Co do kobiet - oprócz Piotrka w salonie od niedawna pracuje jego sympatyczna koleżanka Kinga.
Polecam odwiedzić, porozmawiać :-D

Chciałbym Wam powiedzieć, że:
1. dokonałem wymiany aut - czyli zostawiłem punciaka, a odebrałem dustera :-P
2. mini-spot udał się w wersji naprawdę mini - poznaliśmy się z mud maXem - z salonu wyjeżdżałem dopiero o 18.30
3. Zapraszam na kolejny mini-spot na Puławską jutro (piątek), bo muszę jeszcze podjechać i zostawić jeden drobiazg, więc może jutro będzie więcej chętnych??? :-D
Godzina podobna jak dziś - 16.00

4. Fotki dustera zrobię w weekend, jak będzie oczywiście pogoda, bo wtedy planuję też zakładać uszczelkę i uszczelniać listwy sikaflexem.

TD Pedro - 2012-05-24, 21:05

gratuluję odbioru (i poczucia humoru... :-P ) zadowolenia i bezawaryjnej eksploatacji życzę... :-)
dystrykt9 - 2012-05-25, 07:10

Dziękuję :-D
Aby nie uciekło - pobawię się w repeater: Zapraszam na spot także DZISIAJ :!:
Panie i Panowie, zbliża się weekend, więc może dzisiaj spocik na Puławskiej?
Od 16.00 tam będę. Jeśli ktoś reflektuje - zapraszam. Jakby co - komórkę dam na PW :-D
Laisar, Bebe - czy Wam by się dzisiaj udało?

bebe - 2012-05-25, 08:32

O 16oo idę do przedszkola na przedstawienie z okazji dnia mnie (ojca). ;) Potem faktycznie planuję wpaść na Puławską, ale kiedy to będzie i czy - nie potrafię powiedzieć. Wziąwszy pod uwagę korki i piątek, piąteczek, piątunio - pewnie bliżej 18oo. Telefon w razie co mam, jak będę startować to dam znać sesemesem.
laisar - 2012-05-25, 08:42

dystrykt9 napisał/a:
by się dzisiaj udało?

Są szanse - będę walczył o przyjezdność (;

dystrykt9 - 2012-05-25, 09:29

Ok, takie info bardzo miło mi widzieć :-D Będę w takim razie czekał na tel., esy lub znaki na niebie i ziemi :mrgreen:
Zarzućcie proszę też numerem komy na PW, żebym w razie czego też mógł Wam jakiś mesedż przesłać.

laisar - 2012-05-25, 12:16

Się jeszcze obwołam, ale raczej też zdecydowanie po 17.
dystrykt9 - 2012-05-25, 12:47

To jak Wy później to ja też przyjadę tak o 17.00.
Bo mnie tam Piotrek z Kingą wygonią, że im tyle na głowie siedzę :-D
Chyba, że coś się w międzyczasie zmieni to dajcie znać.

dystrykt9 - 2012-05-25, 20:37

Podsumowując: spocik bardzo udany, Koledzy bardzo sympatyczni, pogoda wzorowa :-D
Ostatecznie dotarł Laisar i Bebe. Pogadaliśmy o starych Polakach, szybkich Daciach i nakreśliliśmy szybko parę teorii spiskowych oraz plan zawładnięcia światem :mrgreen:
Akurat byliśmy przy podziale Ameryki Południowej, jak Piotrek z Kingą stwierdzili, że też chcą mieć coś z weekendu i musieliśmy schować swe ambitne plany do kieszeni.
Ale my tu jeszcze wrócimy. Z Olem... :mrgreen:
Krótko mówiąc: kto nie był - niech żałuje :-P