|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Galeria naszych samochodów - Ładnie opalony na brązowo Duster pioor'a
pioor - 2012-07-14, 19:30 Temat postu: Ładnie opalony na brązowo Duster pioor'a
Przyszedł czas na pochwalenie się Drakulą
Poniżej kilka zdjęć, które udało się pstryknąć.
mud maX - 2012-07-14, 19:57
Gratuluję i życzę bezproblemowej eksploatacji.
Też mam skórę na kierownicy i ze wszystkich rzeczy, które wcisnął mi dealer kierownicę lubię najbardziej.
Fajnie wyszło pierwsze zdjęcie. Odbicie w lakierze wygląda jak jakaś grafika na masce
Dar1962 - 2012-07-14, 20:00
autko miodzio
pioor - 2012-07-14, 20:29
mud maX napisał/a: |
Fajnie wyszło pierwsze zdjęcie. Odbicie w lakierze wygląda jak jakaś grafika na masce |
Dzięki.
Właśnie pierwsze zdjęcie robione było zwykłą komórką i do tego miałem słońce na wyświetlaczu więc nie bardzo wiedziałem co z tego wyjdzie
pioor - 2012-07-14, 20:30
Dar1962 napisał/a: | autko miodzio |
Dzięki. Wybór był właściewie prosty, ten albo czekam . A na początku chciałem wersję Delsey... tylko ten brak brązu
TD Pedro - 2012-07-14, 22:51
pioor napisał/a: | tylko ten brak brązu |
"kobiety lubią brąz" - skąd my to znamy? pięknie się prezentuje... (jak bym oglądał moją drakulkę )... gratuluję... i zadowolenia raz jeszcze życzę...
dystrykt9 - 2012-07-14, 23:01
Gratulacje i zadowolenia z auta
pioor - 2012-07-15, 08:03
TD Pedro napisał/a: | "kobiety lubią brąz" - skąd my to znamy? pięknie się prezentuje... (jak bym oglądał moją drakulkę )... gratuluję... i zadowolenia raz jeszcze życzę... |
Ciągle mam wrażenie, że to najlepszy kolor dla Drakuli. Dzięki, pierwsze "spacery" spowodowały już pojawienie się dużego uśmiechu na mojej twarzy
pioor - 2012-07-15, 08:04
dystrykt9 napisał/a: | Gratulacje i zadowolenia z auta |
Dzięki, zadowolenie podatawowym prawem człowieka
TD Pedro - 2012-07-15, 19:05
pioor napisał/a: | zadowolenie podatawowym prawem człowieka |
wolałbym podstawowym obowiązkiem ...
pioor - 2012-07-16, 06:34
TD Pedro napisał/a: | wolałbym podstawowym obowiązkiem ... |
Też ładnie
ajax - 2012-07-16, 16:57
Ładny uśmiech
pioor - 2012-07-16, 19:16
ajax napisał/a: | Ładny uśmiech |
Dzięki. To ostatecznie złamało mnie i kupiłem ją
marszelest - 2012-07-16, 20:17
gratuluje wyboru- witaj w klubie wampirów
pioor - 2012-07-16, 20:38
marszelest napisał/a: | gratuluje wyboru- witaj w klubie wampirów |
Dzięki. Jeszcze trochę i zadomowię się na dłuźej
pioor - 2012-07-18, 07:48
Oprócz zdjęć dodam jeszcze informację dla kupujących Dacie, może się komuś przyda (ja tej informacji nie znalazłem na forum). Gdy kupowałem Dustera miałem ofertę na przedłużenie gwarancji do 5 lat/100kkm za 500 zł. Pomyślałem, że warto się nad tym zastanowić, oferta ważna miała być przez pierwszy rok więc nie ma pośpiechu. Przy przeglądaniu forum znalazłem kilka wpisów o promocjach w Dacii ale na stronie www nie znalazłem tych informacji. W związku z tym pomyślałem, że widocznie dostępne są tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Skorzystałem więc i zarejestrowałem się w Moja dacia. Oczywiście poszukiwań ciąg dalszy nastąpił i trafiłem na podstronę Moje oferty i tu znalazłem ofertę przedłużenia gwarancji do 5 lat za 1 PLN (oferta ważna niespełna 2 miesiące wydaje się więc, że warto tuż po zakupie zarejestrować się na portalu). Tak więc czasem nie warto się gorączkować i brać to co jest w aktualnej ofercie dealera.
Edyta:
No więc małe uzupełnienie. Zgłębiłem temat znacznie bardziej (ofertę i forum. - tym razem znalazłem chwilę aby lepiej się wczytać w całość) i pozostaje mi jedynie zgodzić się ze stwierdzeniem z dyskusji http://www.daciaklub.pl/f...=asc&start=180. Skracając całą wypowiedź zawartą w wątku, oferta dotyczy nowego, ponownie kupowanego samochodu.
Edyta 2 (02.08.2012):
Otórz odezwał się do mnie salon i okazało się, że forum sobie, moje interpretacje sobie, a życie sobie . Niedawno dostałem kwity potwierdzające zakup dodatkowej gwarancji za 1 PLN. W rzeczywistości okazało się, że ponieważ kupowałem nowe auto to jednak obowiązuje mnie promocja...
I aby nie odbiegać od tematu zdjęcie panelu centralnego wraz z właścicielem
TD Pedro - 2012-07-18, 08:14
właściciel to chyba się ukrywa ... albo zszedł do podziemia... (a może dywaniki czyści?)
pioor - 2012-07-18, 08:32
TD Pedro napisał/a: | właściciel to chyba się ukrywa ... albo zszedł do podziemia... (a może dywaniki czyści?) |
Pod radiem jestem
mrówa - 2012-07-19, 07:10
A twarz rasowo ukryta
pioor - 2012-07-19, 08:33
mrówa napisał/a: | A twarz rasowo ukryta |
Za radiem się schowałem , na zdjęciach występują tylko interesujące elementy i to, co się przypadkiem załapało
TD Pedro - 2012-07-19, 09:45
pioor napisał/a: | na zdjęciach występują tylko interesujące elementy |
są różne zainteresowania
pioor - 2012-07-20, 13:34
TD Pedro napisał/a: | są różne zainteresowania |
Święta racja
pioor - 2012-07-21, 10:52
I kilka kolejnych zdjęć, które były pstryknięte pierwszego dnia ujeżdżania Drakuli
pioor - 2012-08-11, 17:44
Tym razem bez zdjęć, bo na chwilę wpadłem do domu w przerwie urlopowej
Precyzując ofertę FNS za 1PLN, otrzymalem już dokumenty z ASO potwierdzające zakup gwarancji w promocji. Myślę więc, że każdy zaintersowany taką promocją, a kupił Drakulę niedawno powinien skontaktować się ze sprzedawcą i podpytać o zakup FNS w promocji Może jeszcze komuś się uda
pioor - 2012-09-07, 08:35
Nadal bez zdjęć ale muszę to opisać . Przekonałem się, że jazda Drakulą ma pewną szczególną cechę. Przypadłość ta już była opisywana na forum ale wydawało mi się, że to już przeszłość... Chodzi o zainteresowanie samochodem, nazwijmy to "ciekawość marki" . Już od pierwszych dni ludzie dość często oglądają i pytają o różne szczegóły związane z Dusterem. Nawet na wakacjach "musiałem" pokazywać zainteresowanym wnętrze pojazdu i odpowiadać na wiele różnych pytań z nim związanych. Muszę powiedzieć, że to spora odmiana w stosunku do poprzedniej, nijakiej Skody
Podzielę się też tym co usłyszałem z ust pewnej damy, która sprawdzała między innymi czy fotele są wygodne ... "...wygląda lepiej niż mój Qashqai."
TD Pedro - 2012-09-07, 10:06
pioor napisał/a: | Podzielę się też tym co usłyszałem z ust pewnej damy, która sprawdzała między innymi czy fotele są wygodne ... "...wygląda lepiej niż mój Qashqai." |
zadedykuj te słowa naszej klubowej koleżance BLONDI83, której "zawistni, snobistyczni" sąsiedzi czynią wstręty za zakup Dustera...
vide: BLONDI83 napisał/a: | gdy w końcu podjechałam pod blok podeszli sąsiedzi i zamiast powiedzieć coś miłego usłyszałam- cyt "coś Ty dziewczyno najlepszego zrobiła, zamieniłam skodę na rumuńskie g...." |
pioor - 2013-02-20, 13:17
Mała aktualizacja zdjęć - kilka fotek z ostatnich ferii
mud maX - 2013-02-20, 15:25
Bardzo klimatyczne fotki
W jakich stronach stoi ten pałac Drakuli?
pioor - 2013-02-20, 21:31
mud maX napisał/a: | Bardzo klimatyczne fotki
W jakich stronach stoi ten pałac Drakuli? |
Dzięki za opinię, poprawiła mi humor wieczorkiem Są to gory Izerskie po naszej stronie granicy. W tamtych okolicach jest kilka ciekawych miejsc do odwiedzenia.
tomala72 - 2013-02-22, 09:36
Byłem tam na tych skałkach...tylko, że ja tam doszedłem na piechotę:)
mud maX - 2013-02-22, 10:52
tomala72 napisał/a: | tylko, że ja tam doszedłem na piechotę |
To następnym razem skuś się na 4x4 jak pioor
pioor - 2013-02-22, 12:24
tomala72 napisał/a: | Byłem tam na tych skałkach...tylko, że ja tam doszedłem na piechotę:) |
A co dojechać się nie dało?? Zanim kupiłem Dustera 4x4 też chodziłem pieszo
tomala72 - 2013-02-23, 08:37
Miałem wtedy nubirę...za miękka była:(
|
|