DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział ogólny o daciach - Co to za gadżet wyposażenia DD?

pioor - 2012-07-18, 07:25
Temat postu: Co to za gadżet wyposażenia DD?
Zarejestrowałem się w Moja dacia. Oczywiście oprócz elementów standardowych i mniej lub bardziej fajnych pojawiło się wyposażenie mojego Dustera. I tu pojawia się małe pytanie, co to jest za element wyposażenia i jak go używać: funkcja regulacji intensywnośći oświetlenia zewnętrznego (skopiowane ze strony dacia.pl - opis standardowego wyposażenia mojej DD)? :oops: Przeczytałem instrukcję i nic na ten temat w niej nie znalazłem. Może to jakiś nowy gadżet :mrgreen:
Piotrek721015 - 2012-07-18, 08:16

pioor napisał/a:
funkcja regulacji intensywnośći oświetlenia zewnętrznego

Może to możliwość przełączania między światłami mijania, a światłami drogowymi? :mrgreen:

pioor - 2012-07-18, 08:29

Piotrek721015 napisał/a:
Może to możliwość przełączania między światłami mijania, a światłami drogowymi? :mrgreen:

Mam nadzieję, że chodzi o coś więcej :lol: Tym bardziej, że występuje jako osobna pozycja w części opisującej Widoczność i oświetlenie :mrgreen:

yakov - 2012-07-18, 10:30

Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów?
robertp1983 - 2012-07-18, 10:34

yakov napisał/a:
Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów?

bardzo prawdopodobne bo mój Logan, też to podobno ma :lol: ile to człowiek może się dowiedzieć nowych rzeczy :lol:

może to jest tak samo poetycko napisane jak składanie tylej kanapy w Loganie( przykręconej na stałe) :lol:

McRap - 2012-07-18, 10:38

yakov napisał/a:

Też na to stawiam :mrgreen:

pioor - 2012-07-18, 12:03

yakov napisał/a:

No to pytanie dodatkowe (pokrętne) :-P , niżej czy wyżej oznacza mniej intensywnie :?: :lol: :mrgreen:

yakov - 2012-07-18, 12:26

pioor napisał/a:
yakov napisał/a:

No to pytanie dodatkowe (pokrętne) :-P , niżej czy wyżej oznacza mniej intensywnie :?: :lol: :mrgreen:

Owszem po mechanicznym tłumaczeniu nie takie kwiatki widziałem.

laisar - 2012-07-18, 12:35

Co wy wiecie o mechanicznym tłumaczeniu...
pioor - 2012-07-18, 18:25

yakov napisał/a:
Owszem po mechanicznym tłumaczeniu nie takie kwiatki widziałem.

Mogli to przynajmniej opisać w instrukcji :mrgreen: