|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Co to za gadżet wyposażenia DD?
pioor - 2012-07-18, 07:25 Temat postu: Co to za gadżet wyposażenia DD? Zarejestrowałem się w Moja dacia. Oczywiście oprócz elementów standardowych i mniej lub bardziej fajnych pojawiło się wyposażenie mojego Dustera. I tu pojawia się małe pytanie, co to jest za element wyposażenia i jak go używać: funkcja regulacji intensywnośći oświetlenia zewnętrznego (skopiowane ze strony dacia.pl - opis standardowego wyposażenia mojej DD)? Przeczytałem instrukcję i nic na ten temat w niej nie znalazłem. Może to jakiś nowy gadżet
Piotrek721015 - 2012-07-18, 08:16
pioor napisał/a: | funkcja regulacji intensywnośći oświetlenia zewnętrznego |
Może to możliwość przełączania między światłami mijania, a światłami drogowymi?
pioor - 2012-07-18, 08:29
Piotrek721015 napisał/a: | Może to możliwość przełączania między światłami mijania, a światłami drogowymi? |
Mam nadzieję, że chodzi o coś więcej Tym bardziej, że występuje jako osobna pozycja w części opisującej Widoczność i oświetlenie
yakov - 2012-07-18, 10:30
Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów?
robertp1983 - 2012-07-18, 10:34
yakov napisał/a: | Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów? |
bardzo prawdopodobne bo mój Logan, też to podobno ma ile to człowiek może się dowiedzieć nowych rzeczy
może to jest tak samo poetycko napisane jak składanie tylej kanapy w Loganie( przykręconej na stałe)
McRap - 2012-07-18, 10:38
yakov napisał/a: | Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów? |
Też na to stawiam
pioor - 2012-07-18, 12:03
No to pytanie dodatkowe (pokrętne) , niżej czy wyżej oznacza mniej intensywnie
yakov - 2012-07-18, 12:26
pioor napisał/a: | yakov napisał/a: | Zgaduję - pokrętna nazwa regulacji "wysokości" (czy jak się to nazywa) reflektorów? |
No to pytanie dodatkowe (pokrętne) , niżej czy wyżej oznacza mniej intensywnie |
Owszem po mechanicznym tłumaczeniu nie takie kwiatki widziałem.
laisar - 2012-07-18, 12:35
Co wy wiecie o mechanicznym tłumaczeniu...
pioor - 2012-07-18, 18:25
yakov napisał/a: | Owszem po mechanicznym tłumaczeniu nie takie kwiatki widziałem. |
Mogli to przynajmniej opisać w instrukcji
|
|