|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - Van nie musi być drogi
benny86 - 2012-08-13, 12:00 Temat postu: Van nie musi być drogi
By beny86 at 2012-08-13
Od dłuższego czasu nie kupuję ów gazety, ale że Motor w zeszłym tygodniu miał podwójne wydanie, zrobiłem wyjątek. Pewnym zaskoczeniem może być to, że do testu wzięli najtańszą wersję - z reguły dziennikarze prezentują wersje bogato wyposażone.
mekintosz - 2012-08-13, 16:25
Argument zbyt krotkie siedziska. Czy to sa fotele zblizone do dusterowych czy bardziej sanderowe ? Dusterowe maja krotsze siedzisko ale lepsze trzymanie boczne, zas w Sandero dluzsze siedzisko i slabe trzymanie boczne.
ian - 2012-08-13, 20:39
Tzn. fabrycznego radioodtwarzacza CD/AUX/MP3/USB nie można zamówić do podstawowej wersji? Każdy inny to chyba bez problemu?
benny86 - 2012-08-13, 20:40
ian, nic o tym nie piszą, z fotek by wynikało że media-nav to tam nie wejdzie;) Ale pewnie można się dogadać z dealerem i zamontować "zwykłe" radio
kapelusznik - 2012-08-13, 20:46
benny86 napisał/a: | z fotek by wynikało że media-nav to tam nie wejdzie;) |
dlaczego ?
jak wymontujesz kieszeń na radio DIN1 i półeczkę poniżej i dokupisz odpowiednią zaślepkę to DIN2 wmontujesz
benny86 - 2012-08-13, 20:53
kapelusznik napisał/a: | ak wymontujesz kieszeń na radio DIN1 i półeczkę poniżej i dokupisz odpowiednią zaślepkę to DIN2 wmontujesz |
No tak, zapomniałem że te elementy ( w sensie kieszenie) są wymienialne, ostatni raz radio zakładałem w escorcie w 2007r
docktor - 2012-08-13, 23:07 Temat postu: Re: Van nie musi być drogi
benny86 napisał/a: | ów gazety |
Owej gazety ;)
Dziwne, ze pisza o niedzielonej kanapie tylnej. Dalbym glowe, ze widzialem film o Lodgy, na ktrym byla dzielona jak w LOganie MCV...
laisar - 2012-08-13, 23:28
docktor napisał/a: | widzialem film o Lodgy, na ktrym byla dzielona jak w LOganie MCV |
Owszem - ale tam to nie była wersja podstawowa, jak w niniejszym artykule...
mekintosz napisał/a: | Czy to sa fotele zblizone do dusterowych |
Tak.
ian napisał/a: | fabrycznego radioodtwarzacza CD/AUX/MP3/USB nie można zamówić do podstawowej wersji? |
Wygląda na to, że nie.
ian napisał/a: | Każdy inny to chyba bez problemu? |
Nie ma innego - albo powyższy, albo Media-Nav
docktor - 2012-08-14, 03:58
laisar napisał/a: | docktor napisał/a: | widzialem film o Lodgy, na ktrym byla dzielona jak w LOganie MCV |
Owszem - ale tam to nie była wersja podstawowa, jak w niniejszym artykule...
|
To mozliwe, ale kolejna dziwna sprawa - produkowanie 2 roznych modeli kanapy podnosi koszty... Na szczescie nie jestem ksiegowym Renault :)
kapelusznik - 2012-08-14, 04:59
docktor napisał/a: | produkowanie 2 roznych modeli kanapy podnosi koszty... | ale za to umożliwia wyciągnięcie większej kasy od klienta który zdecyduje się na dopłatę za dzieloną kanapę
DrOzda - 2012-08-27, 10:49
http://www.auto-swiat.pl/...-musi-byc-drogi
|
|