DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - I znów Złomnik

project2010 - 2012-09-16, 19:59
Temat postu: I znów Złomnik
Od dawna przeczuwałem, że Złomnik lubi Dacie. Ale teraz - chyba po raz pierwszy - wyraził się expressis verbis pardon-moi, że Logan to jeden z dziesięciu samochodów wartych kupienia. Mam pewne wątpliwości, czy o Dusterze mówilby to samo, ale to w sumie przeciez tez tylko wyrośnięty Logan, zatem dobra nasza... Moja... OTO LINK - 10 aut wartych kupienia wg Złomnika
TD Pedro - 2012-09-16, 20:06

marka DACIA powolutku łapie prestiż... :-)
project2010 - 2012-09-16, 20:10

TD Pedro napisał/a:
marka DACIA powolutku łapie prestiż... :-)

Ale taki fajny, no-nonsense prestige... :) Bardzo mi to pasuje. To auto naprawdę pokazuje siłę charakteru właściciela...I'm loving it.

TD Pedro - 2012-09-16, 20:12

project2010 napisał/a:
I'm loving it.

nie tylko Ty... :-P

project2010 - 2012-09-16, 20:17

Hi, hi... Pewnie też tak macie, ale ja uwielbiam, uwielbiam to, gdy ludzie na światłach gapią sie na mojego dustera a po ruszeniu oglądają się aby dostrzec logo na masce, po czym szybko meldują cos kierowcy mijającego mnie auta, z niedowierzaniem kręcąc głową... Znacie ten obrazek "Fuck Yeah" z demotów? :) Tak własnie wtedy się czuję... :):):) Myślę, że nie odczuwałbym tego w aucie za milion, bo to by było oczywiste: milion-fajne auto. Ale tu jest inaczej, bo to auto jest dostępne dla prawie każdego. Niespotykane.
TD Pedro - 2012-09-16, 20:20

project2010 napisał/a:
ale ja uwielbiam, uwielbiam to, gdy ludzie na światłach gapią sie na mojego dustera a po ruszeniu oglądają się aby dostrzec logo na masce, po czym szybko meldują cos kierowcy mijającego mnie auta, z niedowierzaniem kręcąc głową.

jeszcze trochę i się przyzwyczaisz... mnie już przeszło :lol: